U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Vereniging koopt eerste plek in het hart van de club


​Vereniging koopt eerste plek in het hart van de club

Vereniging De Graafschap heeft bij de start van de actie #hartveurdeclub de eerste plek in het hart gekocht voor een bedrag van maar liefst €1.954,-. "Het zijn bijzondere tijden, waarin we het echt samen moeten doen. We hopen dat iedereen met een blauw-wit hart het voorbeeld volgt en zich inschrijft voor een plek in dit unieke hart", aldus voorzitter van de Vereniging Anton van der Kamp. "Eveneens hoop ik dat zoveel mogelijk supporters een seizoenkaart aanschaffen. Juist nu!"

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp is uiteraard zeer verheugd: "Het is een geweldig gebaar van de Vereniging. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat vrijwel iedereen rondom de club op welke manier dan ook zijn of haar steentje bijdraagt. De club leeft enorm en dat doet ons vanzelfsprekend meer dan goed."

Naast de schenking van de Vereniging heeft ook de supportersvereniging een hele mooie actie gekoppeld aan het 'hart van de club'. Leden van SV Superboeren ontvangen desgewenst €10,- korting op het plaatsen van hun naam in het hart en niet-leden krijgen bij inschrijving de mogelijkheid om een jaar lang gratis lid van de SV te worden.

De 'hart veur de club'-actie heeft sinds de start (dinsdag 7 juli, 19:54 uur) al ruim €10.000 opgebracht. Via onze mediakanalen brengen we de komende tijd regelmatig een update van de tussenstand. Ook met je naam in het hart? Ga naar hartveurdeclub.nl!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner