Vak 22 leeg bij De Graafschap - Jong Ajax


Vak 22 leeg bij De Graafschap - Jong Ajax

Naar aanleiding van de sfeeracties voorafgaand aan de play-off thuiswedstrijden tegen SC Cambuur en Sparta, waarbij vuurwerk werd afgestoken, dient De Graafschap vak 22 leeg te houden tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax op 13 september aanstaande. Eveneens dienen wij op 13 september alle seizoenkaarthouders van vak 22 de volledige toegang tot stadion De Vijverberg te ontzeggen. Daarnaast heeft de club een boete ontvangen van € 15.000,-.

De Graafschap betreurt de straf ten zeerste, maar heeft geen andere keuze dan de opgelegde sanctie uit te voeren zoals deze door de tuchtcommissie van de KNVB is opgelegd. Bovenstaande houdt in dat alle supporters met een actieve seizoenkaart van vak 22 niet welkom zijn bij de wedstrijd tegen Jong Ajax. Zij die toch aanwezig zijn op het terrein van stadion De Vijverberg, riskeren een stadionverbod.

De opgelegde sanctie geldt dus ook voor (nieuwe) seizoenkaarthouders in vak 22 die geen aandeel hebben gehad in de organisatie of uitvoering van de bestrafte sfeeracties. Uiteraard vinden wij het heel erg vervelend dat ook zij de dupe zijn van de straf die de KNVB ons oplegt.

Losse verkoop vak 22 gestaakt

Vak 22 is op 13 september gesloten. De losse verkoop voor het vak is inmiddels gestaakt. Supporters die voor de wedstrijd tegen Jong Ajax een losse toegangskaart hebben gekocht voor vak 22 mogen de wedstrijd wel bezoeken, maar dienen plaats te nemen in een ander vak. Zij worden begin volgende week door ons benaderd voor een alternatief.

Alle seizoenkaarthouders van vak 22 ontvangen van ons een e-mail met bovenstaande informatie. Wanneer er van supporters geen e-mailadres bij ons bekend mocht zijn, dan worden zij per brief op de hoogte gebracht.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stuur dan een mail naar supporterszaken@degraafschap.nl.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht