Vacature: algemeen directeur De Graafschap voor één dag


Vacature: algemeen directeur De Graafschap voor één dag

Alles draait bij ons om voetbal. En dat doen we vanuit het mooiste stadion van Nederland: stadion De Vijverberg. Wij zijn op zoek naar een enthousiast(e) jongen of meisje tussen de 10 en 14 jaar. Hij of zij zal op 20 november de verantwoordelijkheid krijgen over De Graafschap en daarbij de Achterhoekse trots vertegenwoordigen.

Wat verwachten wij:

Wij vinden het prettig als onze algemeen directeur ervaring in de voetbalwereld heeft, sociaal & enthousiast is, communicatieve vaardigheden heeft en een teamspeler is. Je hebt aandacht voor het beleid van De Graafschap, maar ook voor onze spelers en medewerkers, het stadion en alles wat er komt kijken bij een voetbalclub.

Wat bieden wij:

Je krijgt de gelegenheid om te ervaren hoe een dag(deel) van de algemeen directeur van De Graafschap eruit ziet waarbij je een kijkje in de keuken krijgt van een unieke organisatie. Uiteraard krijg je ondersteuning van de assistent-algemeen directeur voor een dag: Hans Martijn Ostendorp

Aanmelden kan via UNICEF middels deze link!

World Children’s Day

Op 20 november is het World Children’s Day, een dag waarop er extra aandacht is voor de rechten van kinderen. Een van de rechten is dat kinderen gehoord worden, niet alleen thuis en op school, maar overal. Daarom organiseert UNICEF 'ALS EEN BAAS'. Diverse organisaties hebben functies beschikbaar gesteld voor kinderen, zodat zij op 20 november de kans krijgen om het ALS EEN BAAS voor het zeggen te hebben.

Beeld-jongen.jpg


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht