Toelichting Open Dag zaterdag 12 augustus


Toelichting Open Dag zaterdag 12 augustus

De Open Dag van De Graafschap vindt plaats op zaterdag 12 augustus en start om 14.00 uur. Tijdens de Open Dag verandert de grote parkeerplaats voor het stadion in een blauwwitte zee. De duizenden supporters kunnen genieten van een hapje en een drankje, de spelers lopen tussen 14.00 uur en 14.45 uur tussen het publiek om handtekeningen uit te delen en er zijn diverse leuke attracties voor de jeugd. Op het podium worden de aanwinsten gepresenteerd en er zijn kramen met koopwaar.

De Graafschap sluit de dag af met een oefenwedstrijd in het stadion tegen FC Emmen. Deze wedstrijd start 16.00 uur. De toegang is gratis. Poorten in de hoek Vijverberg en Groenendaal gaan om 15.30 uur open. Na afloop van de wedstrijd draait DJ Dennis op het parkeerterrein voor het stadion.

Start Open dag 14.00 uur

Spelers op het plein tussen 14.00 en 14.45 uur, dus kom op tijd.

Voorstellen nieuwe spelers op podium tussen 14.15 en 14.30 uur

Trekking seizoenkaart voor het leven door Henk de Jong 14.30 uur

Tribune hoek Vijverberg, Groenendaal is open voor het bekijken van je favoriete vrije plek ivm aanschaf SCC

Tribune hoek Vijverberg, Groenendaal is vanaf 15.30 uur open voor supporters die wedstrijd tegen FC Emmen gaan bezoeken.

Toiletten zijn te vinden achter de Groenendaaltribune (tijdens de wedstrijd ook achter de Roodbergen)

Start oefenwedstrijd De Graafschap - FC Emmen 16.00 uur (gratis toegang)

Consumpties moeten met munten worden betaald, die zijn verkrijgbaar bij de muntwagen die staat op P1 (zie doek)

Gratis kaart Jong Oranje voor Superboertjes! Kom met je lidmaatschapspas naar de stand van de Superboertjes (vlak bij de ingang van de receptie) en haal een voucher op waarmee je bij de receptie van De Vijverberg een gratis kaart voor de EK kwalificatiewedstrijd Jong Oranje - Jong Engeland kunt scoren. De wedstrijd wordt op De Vijverberg gespeeld op vrijdag 1 september om 18.00 uur.Je ouders/verzorgers kunnen kaarten bijkopen voor maar 5 euro. De Vijverberg kleurt weer Oranje:)

Nieuwe seizoenkaarten kunnen tussen 14.00 een 16.00 uur worden gekocht bij de receptie. Je kunt in het stadion je favoriete vrije plek uitzoeken, die hebben we voor je gemarkeerd. De hoek Vijverberg- Groenendaaltribune is open.

Shirts te koop

Thuis en uitshirt volwassen van € 69,99 alleen tijdens de Open Dag € 49,99
Thuis en uitshirt kindermaat vanaf 128 van € 59,99 alleen tijdens de Open Dag € 39,99

Na afloop van de wedstrijd draait DJ Dennis op het grote podium voor het stadion. Eten en drinken is dan ook verkrijgbaar.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht