Piotr Parzyszek naar De Graafschap


Piotr Parzyszek naar De Graafschap

Piotr Parzyszek en De Graafschap hebben, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, een akkoord bereikt inzake een contract tot het einde van dit seizoen. De Graafschap heeft een optie voor een extra seizoen.

De 22-jarige aanvaller voetbalde een groot deel van zijn jeugd in Doetinchem en maakte vanaf 2012 deel uit van de selectie. In 48 wedstrijden wist Piotr 26 keer te scoren en verdiende daarmee in het seizoen 2013-2014 een transfer naar Charlton Athletic. De afgelopen twee seizoenen werd Piotr verhuurd aan respectievelijk Sint Truiden in België en FC Randers in Denemarken. Enkele weken geleden liet de Pools international zijn contract in Engeland ontbinden.

“We zijn verheugd dat Piotr de draad bij ons weer oppakt. Er waren meer clubs in hem geïnteresseerd. Hij weet hoe wij hier werken, we hebben er vertrouwen in dat Piotr zijn steentje bij kan dragen aan onze doelstellingen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Ik ben super enthousiast om weer te spelen voor De Graafschap en weet wat mij te wachten staat op een sfeervolle De Vijverberg. We moeten met ons allen keihard werken, het publiek vermaken en zorgen dat we boven de streep eindigen”, aldus Piotr.

Piotr Parzyszek speelde 88 wedstrijden in het betaalde voetbal en wist het net 38 keer te vinden.

IMG_4835.jpgIMG_5028.jpgIMG_5041.jpgIMG_5677.JPGIMG_7542.jpgIMG_9645.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht