U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Tarik Tissoudali door het dolle heen: "Het is een gekkenhuis"


Tarik Tissoudali was zondag door het dolle heen nadat De Graafschap zich door een zege op Almere City FC (2-1) verzekerde van promotie naar de Eredivisie. Tissoudali was ook belangrijk met een doelpunt vlak voor de rust waardoor De Graafschap met een 1-1 stand de rust inging.

"Echt fantastisch"

"Dit is geweldig. Het is echt een gekkenhuis en dit zal ik niet meer vergeten. Ik was helemaal kapot na de wedstrijd. Dat kwam ook mede omdat het nu ramadan is, maar dat is niet erg. Het was niet normaal wat er allemaal gebeurde direct na de wedstrijd. Al die supporters op het veld… Het was echt fantastisch, niet normaal", vertelde Tissoudali na afloop in de catacomben.

"Lekker feestje bouwen"

Tissoudali kijkt al uit naar de huldiging van maandagmiddag op het parkeerterrein voor de hoofdingang van stadion De Vijverberg. "We gaan nu lekker een feestje bouwen en daarna vakantie vieren. Daar ben ik ook wel aan toe en op deze manier de vakantie ingaan is helemaal lekker. Ik heb er geen woorden voor", vervolgde Tissoudali.

Lastige wedstrijd

De Graafschap had het in grote delen van de wedstrijd lastig en de ploeg kwam in de eerste helft op een 0-1 achterstand. Vlak voor rust scoorde Tissoudali echter de belangrijke gelijkmaker. "We speelden niet best en hadden het moeilijk. We kwamen niet in ons eigen spel en kwamen ook op een 0-1 achterstand, maar gelukkig scoorden we vlak voor rust de 1-1. Dat was wel echt belangrijk, want daardoor gingen we met een goed gevoel de tweede helft in, maar toen hadden we het ook lastig. Dat maakt echter niets uit in dit soort wedstrijd, we hebben ons doel bereikt!"

Goede actie Serrarens

Tissoudali maakte de gelijkmaker na goed voorbereidend werk van Fabian Serrarens vanaf de rechterkant. De snelle Tissoudali hoefde de bal daarna alleen maar in te tikken. "Het was een hele goede actie van Serrarens en ik kon zo tegen de bal aanlopen. Ik was er heel blij mee", vervolgde Tissoudali, die na 55 minuten werd gewisseld en daarna in spanning het restant van de wedstrijd bekeek. Zeker nadat Serrarens voor de 2-1 tekende na 68 minuten.

Lastig met spanning omgaan

"Of ik met de spanning kon omgaan? Nou, het was wel lastig. Het was echt spannend en op het einde was het ook nog even billenknijpen. Robert (Klaasen) redde ons ook nog in de slotfase, toen hij de bal van de lijn haalde", aldus Tissoudali, die sinds januari werd gehuurd van Le Havre en en een uitstekende periode kende. "Dit was inderdaad een top halfjaar voor mij. Ik heb negen keer gescoord in zestien competitieduels en ook nog zes assists gegeven. De overstap kon gewoon niet beter uitpakken. Of ik blijf? Dat weet ik nog niet. Het is nog te vroeg om daarover iets te zeggen en mijn zaakwaarnemer is ermee bezig. Ik sta nog onder contract bij Le Havre, maar met De Graafschap de Eredivisie ingaan is zeker een goede optie."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner