SWR.bv twee seizoenen Tenue Sponsor De Graafschap


SWR.bv twee seizoenen Tenue Sponsor De Graafschap

De Graafschap en Stokvis Winkelpuien & Rolluiken bv (SWR.bv) hebben een overeenkomst gesloten waarbij SWR.bv voor twee seizoenen tenuesponsor wordt. Het logo van het toonaangevende bedrijf prijkt op de mouw van het wedstrijdshirt.

SWR.bv is opgericht in 2009, maar is met ruim 20 jaar ervaring, een toonaangevend bedrijf in de wereld van de (winkel)bouw. Met flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, werkt men met een vaste ploeg van vakbekwame medewerkers. Met een vestiging centraal in het land worden alle plaatsen in Nederland makkelijk bereikt.

"Afgelopen jaar hebben we kennis gemaakt met Business Club van De Graafschap, dat is ons erg goed bevallen. De Graafschap is een mooie club die bij veel mensen leeft, een nationale positieve uitstraling heeft en een belangrijke functie vervult in de regio. We dragen De Graafschap een warm hart toe. Afgelopen seizoen hebben we veel attractieve- en spannende wedstrijden gezien en daarbij goede zakelijk contacten opgedaan. Dit heeft een positief effect gehad op ons bedrijf. Vanuit ons merk zijn wij op zoek naar nog meer regionale- en nationale bekendheid en daar helpt De Graafschap ons enorm bij”, aldus Algemeen Directeur Wilfred Sparreboom.

"De relatie met SWR.bv voelde direct goed. We zijn zeer content dat een dergelijke partij voor twee seizoenen met ons in zee gaat. Juist op dit moment deze stap maken zegt een boel over onze relatie. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om de samenwerking voor langere tijd te continueren", aldus Hans Martijn Ostendorp, Algemeen Directeur van De Graafschap.

Klik hier voor de nieuwe website van SWR.bv


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht