SuperTalentenmuur onthuld


SuperTalentenmuur onthuld

Afgelopen vrijdagavond is, voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap – FC Eindhoven, de vernieuwde SuperTalentenmuur onthuld. Alle jeugdspelers van de Graafschap Pincvision Voetbalacademie waren tezamen met hun persoonlijke sponsors uitgenodigd deze avond bij te wonen.

De vernieuwde SuperTalentenmuur is een vaste presentatiewand die in de Herman Schutte Lounge op stadion De Vijverberg en op De Bezelhorst is te bewonderen met namen en foto's van alle jeugdspelers die binnen de Voetbalacademie spelen. Spelers hebben de mogelijkheid om één of meerdere sponsors aan zich te binden, gepresenteerd op de presentatiewand. 

Edo Bosga verwelkomde de aanwezigen en dankte de sponsors voor hun bijdrage. Hij benadrukte hierbij het belang van de SuperTalentenmuur en sponsors voor de Voetbalacademie. “Een belangrijk beginsel van de Voetbalacademie is dat alle jonge kinderen in de regio moeten kunnen dromen dat ze ooit in het stadion kunnen spelen. De Voetbalacademie wil jeugd beter laten worden. Onze drive is dat kinderen die beter willen worden deze mogelijkheid moeten hebben.”  Verder vertelde Edo over de visie en ontwikkelingen van de Voetbalacademie. Onze academie is continu in ontwikkeling. Dat hoort ook zo, want een organisatie die professionele sporters faciliteert moet zich continu aanpassen aan de omstandigheden die topsport mogelijk maken.

Opbrengst ruim € 27.000
Maar liefst 97 sponsors ondersteunen 49 spelers van de SuperTalentenmuur. Het leverde ruim € 27.000 op! De teambonus ging dit jaar naar de teams De Graafschap O10 en O14. Beide teams hebben een groot percentage van het totaalbedrag gerealiseerd en verdienden daarmee de bonus van € 500.

Afsluitend werd elke speler naar voren gehaald om een ingelijste foto te overhandigen aan zijn sponsor waarop een fotomoment volgde voor de SuperTalentenmuur. Hierna kon genoten worden van de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven. Al met al een geslaagde sponsorbijeenkomst!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht