Superboeren dinsdag op bezoek bij Vitesse voor bekerderby


Superboeren dinsdag op bezoek bij Vitesse voor bekerderby

De Graafschap begint het KNVB-bekertoernooi komende dinsdag met de derby tegen Vitesse. De aftrap in Stadion GelreDome is om 18:30 uur. De Superboeren, gesteund door bijna 300 supporters in het uitvak, gaan natuurlijk voor een stunt in Arnhem.

Eerste thuisnederlaag

De Graafschap en Vitesse treffen elkaar dit seizoen niet in de reguliere competitie, maar staan dinsdag in het bekertoernooi dus wel tegenover elkaar. Waar de Doetinchemmers bezig zijn aan een goed seizoen (gedeeld koploper in de Keuken Kampioen Divisie), beleeft ook Vitesse een prima seizoensstart. De ploeg van trainer Leonid Slutsky behaalde 23 punten uit elf wedstrijden. Afgelopen zaterdag liep Vitesse tegen de eerste thuisnederlaag van het seizoen aan; ADO Den Haag zegevierde met 0-2.

"Vitesse-uit enorme uitdaging"

"De jongens waren de afgelopen dagen gefocust op het duel met Dordrecht, maar Richard (Roelofsen) en ik zijn er ook voor om Vitesse goed te analyseren", aldus trainer Mike Snoei. "Ik denk dat wij - met onze kwaliteiten - daar niet kansloos zijn. We maken een goede kans, dan moeten veel dingen wel meezitten natuurlijk. Ik vind het een enorme uitdaging om tegen Vitesse te spelen. Die wedstrijd laten we niet maar even aan ons voorbij gaan."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht