Succesvolle sponsorbijeenkomst SuperTalentenmuur in beeld


Succesvolle sponsorbijeenkomst SuperTalentenmuur in beeld
Foto's: Carlo Stevering

Afgelopen zaterdag (7 december) is de nieuwe SuperTalentenmuur onthuld. Alle jeugdspelers waren met hun persoonlijke sponsor(s) uitgenodigd om de sponsorbijeenkomst in de Business Club van De Graafschap bij te wonen. We kijken wederom terug op een geslaagde avond.

Groei en ontwikkeling meemaken

In de Business Club op Stadion De Vijverberg prijkt de vernieuwde SuperTalentenmuur. De jeugdspelers hebben de mogelijkheid om één of meerdere persoonlijke sponsors voor dit seizoen aan zich te binden, om zo met elkaar de groei en ontwikkeling van de speler én de jeugdopleiding een mooie boost te geven. De SuperTalentenmuur is een uniek concept om dit hele proces van dichtbij mee te maken en te stimuleren.

Interessant vraaggesprek

De presentatie van de avond was in handen van Maarten Hagelstein, die allereerst een volle Business Club welkom heette. Ghijs de Bruijn trapte de avond af met een fantastisch Graafschap-lied. Martijn Meerdink (voormalig speler van o.a. De Graafschap, AZ en het Nederlands Elftal) en Nahrenjo Pelgrim (voormalig speler van de jeugdopleiding en momenteel assistent-trainer van de O15) waren de gasten aan tafel. Met beide heren werd een interessant vraaggesprek gevoerd over het spelen in de opleiding van de Superboeren en hoe zij het ervaren hebben om profvoetballer te worden. Martijn: "Het D'RAN-gevoel zit in je."

Recordbedrag bijeengebracht

Na het boeiende gesprek was het tijd om de opbrengst van de SuperTalentenmuur 2019/’20 bekend te maken. Maar voor hieraan werd begonnen, hadden enkele jeugdspelers eerst een videoboodschap aan de sponsors in de zaal. Hoofd Jeugdopleiding Jefta Bresser deelde de teambonussen uit en presenteerde vervolgens het recordbedrag dat met elkaar bijeen gebracht werd: liefst €51.315. Als afsluiting werd iedere speler de mogelijkheid geboden om een foto te maken voor de nieuwe SuperTalentenmuur en kreeg elke sponsor een ingelijste foto, als aandenken aan dit seizoen en de geslaagde avond.

"Inspirerende avond"

Daarna werd samen even gezellig een drankje gedaan om de avond goed af te sluiten. Freek Fokkink, projectleider van de SuperTalentenmuur: "Ik ben nu vier seizoenen verantwoordelijk voor het project 'de SuperTalentenmuur' binnen De Graafschap Jeugdopleiding. Het is mooi om te zien hoe spelers zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Elk seizoen is het weer een inspirerende avond, waar gezelligheid voorop staat om samen met alle aanwezigen te genieten van het proces richting profvoetballer."

Foto's: Carlo Stevering

STM-foto-1.jpg

STM-foto-2.jpg

STM-foto-3.jpg

STM-foto-4.jpg

STM-foto-8.jpg

STM-foto-9.jpg

STM-foto-11.jpg

STM-foto-12.jpg

STM-foto-13.jpg

STM-foto-14.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht