U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Staf voor selectie van De Graafschap weer compleet


Staf voor selectie van De Graafschap weer compleet
Cris, link op de foto, en Michel, rechts op de foto.

De Graafschap heeft met het aantrekken van Michel Breuer, Léon Hese en Cris Soler de staf voor komend seizoen weer kunnen completeren. Michel zal dienen als allround assistent-trainer van hoofdtrainer Adrie Poldervaart en Cris is de nieuwe fysiektrainer. Léon zal de functie van video-analist gaan invullen.

“Met het aantrekken van Michel, Cris en Leon is de staf voor het nieuwe seizoen weer compleet”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “We zijn blij dat zij zich samen met de al aanwezige staf vol op onze selectie gaan richten.”

Michel Breuer heeft zijn sporen in het betaald voetbal meer dan verdiend en speelde onder meer voor Sparta, Excelsior, NEC en SC Heerenveen. Daarna startte hij als trainer in de jeugdopleiding van de Spartanen. Michel zal een aanvulling zijn op de trainersstaf van Adrie Poldervaart die al bestaat uit assistenten Mees Siers en Richard Roelofsen.

Cris Soler heeft ruime ervaring opgedaan als fysiektrainer op verschillende continenten en versterkt met zijn kennis de staf op dit specialistische onderdeel. Léon Hese speelde eerder voor De Graafschap en onder meer Cambuur en Eindhoven. Als video-analist was hij ook actief bij Vitesse.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

wo
07
jun.
05:14
uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner