U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Sjoerd Ars komt thuis bij De Graafschap


Sjoerd Ars is terug bij De Graafschap. De spits, geboren in Terborg en woonachtig in Didam, speelde van 2003 tot 2005 ook al voor de Superboeren. Met Sjoerd Ars (33) haalt De Graafschap niet alleen een echte Achterhoeker terug naar De Vijverberg, maar ook veel ervaring in het betaald voetbal.

Onder voorbehoud van de medische keuring, komt Sjoerd op huurbasis voor één seizoen over van Fortuna Sittard. "Ik kom om doelpunten te maken. Fantastisch om terug te zijn op De Vijverberg, waar mijn profcarrière is begonnen!" Sjoerd Ars is all time topscorer van de Eerste Divisie, met een totaal van 162 doelpunten. "Daar hoop ik er komend seizoen nog heel wat aan toe te voegen!"

Technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap is er van overtuigd met Sjoerd Ars een waardig opvolger in huis te hebben gehaald voor Piotr Parzyszek. "Sjoerd heeft bewezen in de Eerste Divisie altijd garant te staan voor veel doelpunten. Daarnaast is hij het type spits dat wij graag zien bij De Graafschap", aldus Hofstede.

Met het aantrekken van Sjoerd Ars heeft De Graafschap de selectie zo goed als rond. "We kijken nog wel naar een extra aanvallende versterking. We zijn blij dat we met een vrijwel complete groep aan de voorbereiding kunnen beginnen", aldus Peter Hofstede.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/wjaL1qg9wTE


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner