U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Samenwerking tussen supporters en directies Telstar en De Graafschap maakt verplichte autocombi ongedaan


Samenwerking tussen supporters en directies Telstar en De Graafschap maakt verplichte autocombi ongedaan

Eerder deze week hebben Telstar, De Graafschap, SV Superboeren, De Anhangersraod van De Graafschap en de lokale overheid veel contact gehad inzake de opgelegde restricties voor de supporters van De Graafschap rond de wedstrijd van zaterdag 24 januari, Telstar uit. De opgelegde vervoersregeling stuitte op veel kritiek na het grote voetbalfeest van een jaar geleden.

Beide clubs hebben een brief gestuurd naar de Burgemeester van Velsen en namens Telstar heeft veiligheidscoördinator Richard de Smit uitvoerig contact gehad met de politie. Hij heeft de bezwaren besproken en heeft de vriendschapsband tussen Telstar en De Graafschap benadrukt. De lokale overheid heeft zich heel soepel opgesteld en heeft meegedacht in een oplossing waar iedereen in zich kan vinden. Men is tot de volgende oplossing gekomen:

- De Graafschap supporters hoeven geen kaarten om te wisselen voor de wedstrijd

- De Graafschap supporters gaan rechtstreeks vanaf het Oosten naar het stadion en/of Paviljoen

- De Graafschap supporters zijn vanaf 15.30 uur welkom in het Paviljoen, het supportershome van Telstar

Telstar en De Graafschap doen een dringend beroep op beide supportersgroepen om de sociale controle extra aan te scherpen. Alleen met zijn allen kunnen wij laten zien deze wedstrijd zonder restricties te kunnen laten verlopen. Samen maken wij er één groot feest van. Telstar en De Graafschap hopen de Superboeren met een vol vak te mogen verwelkomen in Velsen-Zuid.

“Het past perfect in het verhaal ‘Samen D’RAN’ welke wij afgelopen week hebben gecommuniceerd. Samen met onze supporters hebben wij de autoriteiten kunnen overtuigen dat deze autocombi niet gaat bijdragen aan de ultieme voetbalbeleving diede supporters van beide clubs de laatste jaren gecreëerd hebben. We zijn dan ook trots dat onze supporters nu optimaal kunnen genieten van een gezellig samenzijn voorafgaand aan de wedstrijd. Het zou mooi zijn als er inderdaad een vol uitvak is”, aldus woordvoerder Marc Teloh.

Kijk op www.degraafschap.nl/kaartverkoop voor meer informatie.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner