U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Robert Klaasen heeft vooruitziende blik: "Net zo mooi als scoren"


De Graafschap speelt volgend seizoen in de Eredivisie! De Superboeren versloegen Almere City FC in de finale van de Jupiler Play-Offs, mede dankzij een heel belangrijke ingreep van Robert Klaasen in de slotfase.

Vooruitziende blik

In de absolute slotfase zetten de gasten uit Almere alles op alles om de 2-2 te maken, nadat Fabian Serrarens voor de 2-1 tekende. Klaasen haalde de bal van de lijn af en voorkwam daarmee de gelijkmaker. "Ik had er een aantal weken geleden, net voor de nacompetitie, met een vriend over. Hij voorspelde dat ik in de play-offs zou scoren", zei Klaasen. "Toen vertelde ik dat een bal van de lijn halen in de laatste minuut net zo mooi is, zeker voor een verdedigende middenvelder." De redding van het seizoen? "Zo zou je het kunnen noemen, het was een belangrijk moment."

Mooi feest vieren!

Klaasen stond de pers in de catacomben te woord met een flinke pleister boven zijn oog. "Die wond liep ik niet tijdens de wedstrijd op", lachte Klaasen. "Tijdens het juichen kwam iemand met zijn elleboog tegen mijn ooglid aan. Maar dat heb ik graag voor de promotie over, hoor", aldus Klaasen, die maandag een prachtig feest gaat vieren. "We gaan er een mooi jaar van maken. Maar eerst een mooie huldiging! Samen met onze supporters gaat dat een flink feest worden."

"Voelt als mijn promotie"

Voor Klaasen is de promotie met De Graafschap een prachtig hoogtepunt in zijn voetbalcarrière. "Bij Sparta Rotterdam ben ik in 2016 kampioen geworden, maar toen kwam ik er in de winterstop pas bij en speelde ik maar zes duels. Dit voelt echt als 'mijn' promotie, nu ik basisspeler ben. Heel mooi!"

#SAMENALLESGEVEN #EREDIVISIE

BDM4955.JPG


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner