U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Richèl Hogenkamp nieuwe teammanager De Graafschap


Richèl Hogenkamp nieuwe teammanager De Graafschap

Richèl Hogenkamp is per direct de nieuwe teammanager van de eerste selectie van De Graafschap. Richèl is daarmee de opvolger van Marc Teloh die ruim vijftien jaar onderdeel uitmaakte van de Achterhoekse trots en nu kiest voor een nieuw avontuur.

'Zij kent het klappen van de zweep als sportster op topniveau'

“Ik denk dat we in Richèl een persoon hebben binnengehaald die zowel karakterologisch als functie-inhoudelijk een meerwaarde is voor de club”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “Zij kent uiteraard het klappen van de zweep als sportster op topniveau. Richèl komt uit Doetinchem en heeft een seizoenkaart bij De Graafschap gehad. Ze heeft dus affiniteit met de club en ook met voetbal. We hebben erg veel vertrouwen in Richèl en zijn erg blij dat ze binnen onze club is.”

Mondiale top 100

De Doetinchemse was tot voor kort proftennisster, stond in de mondiale top 100 van de wereld en speelde diverse Grand Slam-toernooien. Een blessure deed haar onlangs besluiten te stoppen met toptennis.

Opvolger van Marc Teloh

Richèl volgt Marc Teloh op die ruim 15 jaar voor de Achterhoekse blauw-witte trots werkte en nu kiest voor een nieuw avontuur. Marc zal de komende dagen zijn werkzaamheden overdragen aan Richèl. Wij zijn Marc zeer erkentelijk voor alles wat hij voor onze club gedaan heeft, danken hem voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes en al het goede voor zijn nieuwe uitdaging.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner