Ralf Seuntjens na doelpuntloos gelijkspel: "Het voelt als verliezen"


Ralf Seuntjens na doelpuntloos gelijkspel: "Het voelt als verliezen"

Aanvoerder Ralf Seuntjens kijkt verre van tevreden terug op de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De 'clash' zonder supporters eindigde in 0-0 en dat is volgens Seuntjens terecht: "Het was een saaie pot. Niemand kon de kansen afronden en ik denk dat deze wedstrijd zo geen winnaar verdiende."

Gesloten wedstrijd

Vergeleken met 8 maart, de laatste wedstrijd van 2020 met een vol stadion, was het een wereld van verschil in sfeer maar ook in het voetbal, merkte Seuntjens op. "De sfeer was totaal anders, alleen mogen we dit gelijkspel niet afschuiven op het lege stadion. Beide ploegen en voornamelijk de Eagles stonden erg gesloten. En als wij dan geen kansen afdwingen, dan wordt het lastig." Ook voor een eventuele handsbal werd niet gefloten: "Ja, dat zou dan nog een gelukje zijn waar je op kunt hopen, maar op zo'n avond zit dat dan ook niet mee helaas."

NAC Breda

Door het uitstellen van de topper tegen NAC Breda kregen de Superboeren een onverwacht weekend 'rust' en dat heeft de ploeg misschien wel uit de flow gehaald. Dat is volgens Seuntjens 'geen excuus' om het spel van dinsdagavond goed te praten: "Je weet dat deze afgelastingen kunnen gebeuren nu en daar moet je mee dealen, alleen is het natuurlijk wel heel rot."

Aan de bak

Vrijdag staat de wedstrijd tegen Helmond Sport op het programma. Een wedstrijd waar op papier moet worden gewonnen, maar volgens de spits zal dat niet zo makkelijk worden als wordt gedacht: "Deze clubs kun je totaal niet zien als lichtpuntjes in het schema. Het wordt gewoon weer even zwaar en we zullen echt weer aan de bak moeten. We zullen deze week eens goed nabespreken en dan moeten we er weer staan vrijdag."

20201013-519.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht