Rabo e-Cup in de e-Boks een groot succes (foto's)


Rabo e-Cup in de e-Boks een groot succes (foto's)

Op zaterdag 13 april vond in de eBoks op Stadion De Vijverberg de Rabo eCup plaats. Het gametoernooi leverde niet alleen vier prijswinnaars, maar ook veel tevreden gezichten op. De deelnemers keken met een goed gevoel terug op de leuke middag.

Gevarieerd programma

Rond het middaguur verzamelden zich zo'n 40 kinderen tussen de 10 en 20 jaar in de eBoks op Stadion De Vijverberg. Na het welkomstwoord van Hans Martijn Ostendorp en Steven Enneman van de Rabobank volgde de speluitleg. Er werd gespeeld in tien poules van vier deelnemers, ook was het mogelijk om een potje te spelen tegen onze eSporters Dani, Julian en Mike. Na een spannende poulefase gingen de nummers één en zes beste nummers twee door naar de knock-outfase.

Vier prijswinnaars

Natuurlijk was er tussendoor ruimte om even bij te komen met een drankje en iets lekkers. Halverwege de middag stonden de achtste-, kwart- en halve finales op het programma, gevolgd door de troostfinale en tot slot de 'grote' finale. Stijn Huijskes eindigde als nummer drie en Lloyd Komdeur werd vierde. In de finale bleek Marc Groenland te sterk voor Tim Baltes (4-0). De vier beste deelnemers ontvingen een leuke prijs.

Een fotoreportage van de geslaagde dag is hieronder te vinden; alle foto's check je hier!

Rabo-eCup-13-april-24.jpgRabo-eCup-13-april-60.jpgRabo-eCup-13-april-18.jpgRabo-eCup-13-april-1.jpgRabo-eCup-13-april-3.jpgRabo-eCup-13-april-29.jpgRabo-eCup-13-april-46.jpgRabo-eCup-13-april-43.jpgRabo-eCup-13-april-53.jpgRabo-eCup-13-april-83.jpgRabo-eCup-13-april-85.jpgRabo-eCup-13-april-86.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.