U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Adrie Poldervaart gepresenteerd: "Dit is een mooi cluppie"


Adrie Poldervaart gepresenteerd: "Dit is een mooi cluppie"

Maandagavond vond de presentatie van onze nieuwe hoofdtrainer Adrie Poldervaart plaats in de supporterskantine, waar ruim honderd supporters aanwezig waren. In een gezellige setting stelden supporters vragen aan Poldervaart en technisch manager Peter Bijvelds. Poldervaart, die de laatste drie seizoenen assistent-trainer van FC Groningen was, liet onder meer weten dat hij niet kan wachten om te beginnen op De Vijverberg.

"Deze regio past bij mij"

"Deze regio past bij mij qua karakter en omgeving. Dit is een mooie cluppie en een echte traditieclub. Ik ben mij al flink in de club aan het verdiepen, want ik heb onlangs van de teammanager van FC Groningen het boek '65 Jaar De Graafschap' gekregen. De supporters spreken voor zich en op echt gras spelen is lekker, dus al met al vind ik het gewoon top dat ik hier aan de slag mag gaan als hoofdtrainer", vertelde Poldervaart, die vorig jaar ook al in beeld was als trainer van De Graafschap. "Het was toen wel even een teleurstelling dat het niet doorging, maar ik ben er professioneel overheen gestapt. Ik heb het daarna gewoon weer goed opgepakt bij FC Groningen en daar ook complimenten voor gekregen. Dat mijn contract eerder dit seizoen niet werd verlengd was wel een teleursteling. Toen De Graafschap zich onlangs weer meldde, had ik nog hetzelfde gevoel als een jaar geleden en De Graafschap dus ook. Ik ben erg blij en trots."

"Ik wilde ervaren hoe de sfeer was"

Poldervaart bezocht onlangs al een wedstrijd op De Vijverberg en hield daar een zeer goed gevoel aan over. "Ik wilde ervaren hoe de sfeer was en hoe de wedstrijd werd beleefd. Ik wilde passie voelen en daarom zat ik ook tussen de supporters op de Roodbergen-tribune. Mijn beeld van de club werd bevestigd", vervolgde Poldervaart, die ook een klein inkijkje gaf in hoe hij komend seizoen wil spelen. "Ik wil op een gedurfde manier voetballen. Dat heb ik altijd gedaan en dat mogen de mensen nu ook weer verwachten. Dat moet gecombineerd gaan met veel arbeid en ik beloof dat, dat onze basis is. Supporters mogen dat ook zien op de trainingen en mij er op aan spreken als dat niet gebeurt. Daar sta ik ook voor open. Ik kan geen 114 punten beloven, maar arbeid leveren wel", zei Poldervaart met een knipoog.

"Weinig clubs met zo'n achterban"

"De spelers moeten weten dat ze voor De Graafschap spelen. Daar hoort ook veel strijd bij. We moeten zorgen dat we de supporters op de banken krijgen, want dan slaat de vonk ook over naar het veld. We mogen best wel een keer verliezen, maar dan moeten we wel het snot voor onze ogen hebben gelopen." Tot slot wilde Poldervaart de supporters bedanken voor hun komst én gestelde vragen. "Heel mooi om te zien dat er zoveel supporters naar mijn presentatie zijn gekomen en bedankt daarvoor. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt en er zijn weinig clubs met zo'n achterban. Deze presentatie is een mooi vertrekpunt voor het nieuwe seizoen. Wij hebben jullie nodig en jullie hebben ons nodig", aldus Poldervaart.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner