U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Peter Bijvelds en Hans Martijn Ostendorp te gast op supportersavond


Onze nieuwe technisch manager Peter Bijvelds en algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp waren dinsdagavond te gast op de supportersavond. Tijdens de avond was er de mogelijkheid voor de supporters om al hun vragen te stellen aan beide heren.

Het eerste gedeelte van de avond stond onder leiding van Sjoerd Weikamp die beide heren aan de tand voelde over de recente ontwikkelingen binnen de club, hun kijk daarop en hun blik op de toekomst. Na de pauze was het de beurt aan de zaal en kwamen verschillende onderwerpen aan bod zoals onder meer de staat van De Graafschap op financieel en commercieel gebied en de plannen voor het wederopbouwen van het scoutingsapparaat.

De voltallige selectie van het eerste elftal was bij het eerste gedeelte aanwezig en werd vlak voor de pauze nog aan de tand gevoeld. Ook trainer Jan Vreman stond de aanwezige supporters te woord en legde zijn visie op voetbal uit. Na het officiële einde van deze avond was er nog genoeg ruimte voor een derde helft en werd er nagepraat.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner