NieuwsMark de Vries komt staf De Graafschap assisteren

Mark de Vries komt staf De Graafschap assisteren

Mark de Vries gaat komend seizoen twee dagen per week de staf van De Graafschap assisteren als spitsentrainer. De 43-jarige oud-voetballer kende als spits een rijke carrière in binnen- als buitenland. Hij speelde ruim 400 wedstrijden en scoorde meer dan 125 goals. De afgelopen jaren werkte Mark als assistent-trainer in China, op de Faeröer eilanden en in Hongarije.

Lees verderDe Graafschap verslaat Poolse subtopper Zagłębie Lubin met 4-0

De Graafschap verslaat Poolse subtopper Zagłębie Lubin met 4-0

De Graafschap heeft zaterdagavond de oefenwedstrijd tegen de Poolse Eredivisionist Zagłębie Lubin winnend afgesloten. Op het Sportpark Zuid van AD'69 wonnen de mannen van trainer Mike Snoei met 4-0 van de ploeg van de Nederlandse coach Ben van Dael. Leeroy Owusu, Daryl van Mieghem, Stef Nijland en Dylan Chiazor maakten de doelpunten.

Lees verder


De Graafschap sluit oefenwedstrijd tegen AZSV af met gelijkspel

De Graafschap sluit oefenwedstrijd tegen AZSV af met gelijkspel

De Graafschap heeft donderdagavond het tweede oefenduel, met Achterhoek Cup-winnaar AZSV, gelijkgespeeld. In Aalten kwam de ploeg van trainer Mike Snoei niet verder dan 1-1; Jordy Thomassen (kort na rust) en Niek te Veluwe maakten de doelpunten op Sportpark Villekamp, waar een kleine 1.500 toeschouwers aanwezig waren.

Lees verder

Delano Burgzorg per direct naar het Italiaanse Spezia AC

Delano Burgzorg per direct naar het Italiaanse Spezia AC

Delano Burgzorg vertrekt per direct bij De Graafschap. De 20-jarige aanvaller heeft een contract getekend bij Spezia in de Italiaanse Serie B. De Graafschap pikte Burgzorg als junior op bij het Amsterdamse Zeeburgia. Via de O19 en Jong De Graafschap maakte hij in het seizoen 2017-2018 zijn debuut in het eerste team.


Lees verder


Oud-trainer Sandor Popovics overleden

Oud-trainer Sandor Popovics overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat onze oud-trainer, Sandor Popovics, op 80-jarige leeftijd is overleden. De Hongaarse oefenmeester was in de periode 1983 tot 1985 actief in Doetinchem.


Lees verder