NieuwsNog geen uitspraak inzake beroep De Graafschap tegen lege vakken

Nog geen uitspraak inzake beroep De Graafschap tegen lege vakken

De Graafschap is enkele weken geleden in beroep gegaan tegen het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB waarbij, naast een boete van 15.000 euro, de vakken 22, 23 en 24 de eerstvolgende thuiswedstrijd leeg zouden moeten blijven. Dit naar aanleiding van de sfeeracties voorafgaand aan wedstrijden De Graafschap – Cambuur Leeuwarden en De Graafschap – Sparta Rotterdam van mei jl.

Lees verder


De Graafschap wint in Zelhem van FC Lienden: 2-0

De Graafschap wint in Zelhem van FC Lienden: 2-0

De Graafschap toog dinsdagavond naar Zelhem voor de laatste oefenwedstrijd 'in de regio'. FC Lienden, getraind door ex-Superboer Hans van de Haar, werd met 2-0 verslagen door treffers van Dylan Chiazor en Harry Bakker. Ruim 1100 toeschouwers zagen een beter De Graafschap, dat de kans op een grote score liet liggen.

Lees verderDe Graafschap legt Jasper van Heertum vast  (video)

De Graafschap legt Jasper van Heertum vast (video)

De Graafschap en Jasper van Heertum zijn een contract voor twee seizoenen overeengekomen, waarbij De Graafschap een optie heeft voor een extra jaar. De 21-jarige verdediger was al enige tijd op proef in Doetinchem. Na zijn jaren in de jeugd van PSV speelde hij achtereenvolgens bij Lommel United in België en bij Telstar.

Lees verderDe Graafschap sluit trainingskamp af met oefenzege op TOP Oss

De Graafschap sluit trainingskamp af met oefenzege op TOP Oss

De Graafschap heeft zaterdagmiddag de zesde wedstrijd in de voorbereiding gewonnen van TOP Oss. In Herpen - waar de mannen van trainer Mike Snoei het vierdaagse trainingskamp afsloten - werd een 1-3 oefenzege geboekt. Stef Nijland, Daryl van Mieghem en Jordy Tutuarima scoorden namens de Doetinchemmers.

Lees verder