NieuwsDe Graafschap nipt ten onder tegen Willem II: 3-2

De Graafschap nipt ten onder tegen Willem II: 3-2

De Graafschap heeft zaterdagavond op bezoek bij Willem II een nipte 3-2 nederlaag geleden. De Superboeren werden gesteund door een bomvol uitvak. Goals van Bart Straalman en Youssef El Jebli (strafschop) waren helaas niet genoeg voor één of drie punt(en).

Lees verder

Opstellingen Willem II - De Graafschap

Opstellingen Willem II - De Graafschap

De Graafschap mist zaterdagavond in de uitwedstrijd bij Willem II doelman Hidde Jurjus, die vervangen wordt door basisdebutant Nigel Bertrams. Charlison Benschop is niet fit genoeg voor een basisplaats en start op de bank; Furdjel Narsingh begint als rechtsbuiten.

Lees verderHenk de Jong over zijn keuze inzake de toekomst  (video)

Henk de Jong over zijn keuze inzake de toekomst (video)

Trainer Henk de Jong leek op weg te zijn om zijn aflopende contract bij De Graafschap te verlengen. Maar priveomstandigheden zorgen er nu even voor dat de Fries een pas op de plaats moet maken. De trainer verwacht binnen korte tijd meer te weten over waar zijn toekomst ligt. Check de video voor uitleg.

Lees verder

Jong De Graafschap pakt volle buit op bezoek bij Excelsior

Jong De Graafschap pakt volle buit op bezoek bij Excelsior

Jong De Graafschap heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Jong Excelsior met 0-2 gewonnen. Het team van Jan Vreman kwam vlak voor rust op voorsprong door een fraai doelpunt van Matthijs van Nispen. Bert Esselink besliste de wedstrijd in de slotminuten van het duel.

Lees verder