NieuwsJonathan Vergara Berrio maakt zijn debuut voor De Graafschap: "Een droom van kleins af aan"

Jonathan Vergara Berrio maakt zijn debuut voor De Graafschap: "Een droom van kleins af aan"

Een fantastische avond was het voor De Graafschap, vrijdagavond op De Vijverberg. Na een 5-1 overwinning op Jong AZ wonnen de Superboeren de derde periode met een goed feest na afloop. Wie ook een fantastische avond beleefde, was Jonathan Vergara Berrio. De 21-jarige middenvelder mocht zijn debuut maken in het eerste: "Ik weet niet waar ik blijer mee was, de periode of mijn debuut, een dubbel gevoel. Ik heb er geen woorden voor."

Lees verder

De Graafschap wint derde periodetitel na klinkende overwinning op Jong AZ

De Graafschap wint derde periodetitel na klinkende overwinning op Jong AZ

De Graafschap heeft vrijdagavond de derde periodetitel binnengesleept. Op de eigen De Vijverberg werd een klinkende 5-1 overwinning geboekt op Jong AZ, waardoor De Graafschap het Bronzen Schild in ontvangst mocht nemen en er een feestje kon worden gevierd. Ralf Seuntjens (tweemaal), Daryl van Mieghem, Branco van den Boomen en Javier Vet waren trefzeker.

Lees verder

OranjeLeeuwinnen spelen dinsdag 9 juni in Doetinchem tegen Noorwegen

OranjeLeeuwinnen spelen dinsdag 9 juni in Doetinchem tegen Noorwegen

De OranjeLeeuwinnen, momenteel nummer drie van de FIFA-wereldranglijst, beginnen de laatste fase van de voorbereiding op weg naar de Olympische Spelen met een tweetal oefenwedstrijden tegen België en Noorwegen. De 'Red Flames' zijn op vrijdag 5 juni de eerste sparringpartner van de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman. Decor van de ontmoeting met de huidige nummer 17 van de FIFA-ranking is het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda. Vier dagen later komt Noorwegen op bezoek in Stadion De Vijverberg van De Graafschap in Doetinchem. De aftrap van beide wedstrijden is 19:30 uur.

Lees verderTiental De Graafschap sleept zege uit het vuur tegen FC Dordrecht

Tiental De Graafschap sleept zege uit het vuur tegen FC Dordrecht

De Graafschap heeft vrijdagavond een belangrijke overwinning geboekt op bezoek bij FC Dordrecht. Aan de Krommedijk wonnen de mannen van trainer Mike Snoei met 1-2. Nadat de ploeg eerst op achterstand kwam via Robin Polley, draaiden Javier Vet en Daryl van Mieghem de score om. De Graafschap moest de zege uiteindelijk met tien man over de streep trekken in de laatste twintig minuten vanwege een rode kaart van Mohamed Hamdaoui.

Lees verder

VIP-middag op De Vijverberg voor (chronisch) zieke kinderen

VIP-middag op De Vijverberg voor (chronisch) zieke kinderen

Rode wangen van de opwinding, grote ogen van verbazing en een grijns van oor tot oor. Kortom; blije kindergezichten in Stadion De Vijverberg in Doetinchem die woensdagmiddag te gast waren. Het ging om vijftig kinderen die vanwege een chronische ziekte of andere aandoening regelmatig de Santiz ziekenhuizen bezoeken; Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem of Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk.

Lees verder