NieuwsRolstoeltennisster Aniek van Koot zet zich in als supporter van Achterhoek in Beweging

Rolstoeltennisster Aniek van Koot zet zich in als supporter van Achterhoek in Beweging

Aniek van Koot, de 29-jarige rolstoeltennisster uit Dinxperlo gaat zich inzetten als ‘Supporter van Achterhoek in Beweging’. Aniek van Koot wil een inspiratiebron zijn voor Uniek Sporten en Talentontwikkeling in de Achterhoek. Van Koot reist de hele wereld rond om grand slams te spelen en won goud en zilver op de Paralympische Spelen. Vrijdag 1 november wordt ze geïntroduceerd als Supporter van Achterhoek in Beweging tijdens de wedstrijd De Graafschap - Excelsior.

Lees verderHeldenrol voor Hidde Jurjus na gestopte strafschop tegen FC Dordrecht

Heldenrol voor Hidde Jurjus na gestopte strafschop tegen FC Dordrecht

Het seizoen verloopt nagenoeg vlekkeloos voor Hidde Jurjus. De doelman is het minst vaak gepasseerd van de gehele Keuken Kampioen Divisie en ook afgelopen vrijdag hoefde hij niet in het net te vissen. Hoofdrollen waren er voor meerdere spelers, maar na de gestopte penalty, op een cruciaal moment, trok Jurjus toch echt de heldenrol naar zich toe: "Echt enorm gaaf", aldus de keeper.

Lees verder

De Graafschap oppermachtig tegen FC Dordrecht: 5-0

De Graafschap oppermachtig tegen FC Dordrecht: 5-0

De Graafschap heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan in strijd om de koppositie. Op De Vijverberg werd er op overtuigende wijze met 5-0 gewonnen van FC Dordrecht. Mohamed Hamdaoui (twee), Daryl van Mieghem (twee) en Jeremy Helmer namen de doelpunten voor hun rekening. De Graafschap staat nu tweede in de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft evenveel punten als koploper SC Cambuur.

Lees verder

De Graafschap jaagt thuis tegen FC Dordrecht op nieuwe zege

De Graafschap jaagt thuis tegen FC Dordrecht op nieuwe zege

Na de heerlijke zege in de kraker tegen NAC Breda (1-2), afgelopen maandag, staat de volgende wedstrijd van de Superboeren alweer snel voor de deur. Komende vrijdag speelt de ploeg van trainer Mike Snoei thuis tegen FC Dordrecht, momenteel de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie.

Lees verder

De Graafschap sluit kraker tegen NAC Breda winnend af

De Graafschap sluit kraker tegen NAC Breda winnend af

De Graafschap heeft maandagavond de kraker in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda afgesloten met een zege. Na een razendsnel doelpunt van Daryl van Mieghem verdubbelde Javier Vet de score. Verder dan de aansluitingstreffer van Huseyin Dogan kwam NAC Breda niet: een 1-2 overwinning!

Lees verder

Joop Wijgman overleden

Joop Wijgman overleden

Eind vorige week bereikte ons het droevige bericht dat Joop Wijgman op 83-jarige leeftijd is overleden. De zeer gewaardeerde vrijwilliger kwam al op jonge leeftijd bij de Superboeren en was de laatste twintig jaar actief als begeleider van de arbitrage.

Lees verder