NieuwsGregor Breinburg keert terug bij De Graafschap

Gregor Breinburg keert terug bij De Graafschap

Gregor Breinburg is de eerste versterking van De Graafschap voor het seizoen 2019/’20. De 27-jarige middenvelder, die de jeugdopleiding grotendeels bij de Superboeren doorliep, komt over van Sparta Rotterdam en tekent een contract voor één seizoen, met een extra optiejaar.

Lees verder


Bestel nu je seizoenkaart 2019-'20!

Bestel nu je seizoenkaart 2019-'20!

Menig thuiswedstrijd was dit seizoen 'kats uutverkocht' en ook naar de uitduels gingen vele honderden supporters mee. Inmiddels hebben zo'n 5.100 Superboeren een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen besteld. Onze dank daarvoor is erg groot, want alleen met de steun van onze achterban kunnen wij de strijd aan.

Lees verderOp weg naar rookvrije voetbalstadions

Op weg naar rookvrije voetbalstadions

Vanaf het seizoen 2020/2021 zijn alle Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stadions rookvrij. Dat is het doel van het nieuw opgerichte platform rookvrijestadions.nl, opgezet door de initiatiefnemers Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, in samenwerking met alle 34 betaald voetbalclubs, de KNVB en de Alliantie Nederland Rookvrij (een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds). Met ingang van komend seizoen 2019/'20 wordt er door de clubs die op dit moment nog niet (volledig) rookvrij zijn een ontmoedigingsbeleid gehanteerd.

Lees verder


Jong Oranje bezorgt 8.500 toeschouwers mooie avond op De Vijverberg: 5-1

Jong Oranje bezorgt 8.500 toeschouwers mooie avond op De Vijverberg: 5-1

Jong Oranje heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd met 5-1 gewonnen van Jong Mexico. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi maakte voor rust vier doelpunten op De Vijverberg, waar zo'n 8.500 Oranje-supporters genoten van een vermakelijke voetbalavond. In de tweede helft kwam het Olympisch elftal van Mexico terug tot 4-1 en maakte invaller Cody Gakpo het laatste doelpunt. Een prima (oefen)zege!

Lees verder

Koop t/m 31 mei aan de receptie jouw eigen plek terug

Koop t/m 31 mei aan de receptie jouw eigen plek terug

Na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam hebben zo'n 100 Superboeren een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen besteld. En daar zijn we iedereen dankbaar voor, want alleen met de steun van onze supporters kunnen wij de strijd aan. Verleng ook jouw seizoenkaart en koop jouw eigen stoel terug. Dat kan t/m vrijdag 31 mei.

Lees verder