Open Dag De Graafschap op zondag 4 augustus (incl. oefenduel met Osasuna)


Open Dag De Graafschap op zondag 4 augustus (incl. oefenduel met Osasuna)

De traditionele Open Dag van De Graafschap vindt dit jaar plaats op zondag 4 augustus, een kleine week voordat de competitie begint. De poorten van Stadion De Vijverberg zijn geopend vanaf 13:30 uur. De grote parkeerplaats voor het stadion verandert die middag in een blauw-witte zee en natuurlijk zijn er tal van activiteiten te beleven.

Het podium op de parkeerplaats zal in het teken staan van een leuk en gevarieerd programma en ook op het plein is voldoende vermaak, voor jong én oud. De spelers en stafleden van de Superboeren komen rond 14:30 uur naar buiten toe, zodat jij op de foto kunt gaan met ze. Wil je een handtekening? Ook dat is natuurlijk mogelijk, zorg ervoor dat jouw handtekeningenkaart helemaal vol raakt... Er is voldoende eten en drinken verkrijgbaar, bij meerdere punten op de parkeerplaats.

Tijdens de Open Dag staan er diverse stands op het plein voor het stadion, waaronder een verkooppunt met de nieuwe wedstrijdkleding van De Graafschap. Ook zijn er verschillende merchandise-artikelen verkrijgbaar, zodat je goed voorbereid aan het seizoen begint. Om 17:00 uur start de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Osasuna.

Spelerspresentatie.JPG

Leeroy-Owusu-met-handtekeningenkaart.JPG


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.