U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Oefenwedstrijd van zaterdag 29-6 niet bij VIOD maar bij SVDW


De oefenwedstrijd tegen het Regioteam, van aanstaande zaterdag 29 juni, wordt niet op het complex van VIOD gespeeld maar bij SVDW aan de Badweg in Doetinchem. De weersvoorspellingen geven dermate hoge temperaturen aan dat het spelen op een kunstgrasveld, zonder mogelijkheid tot sproeien, gevaar kan opleveren voor de spelers.

"VIOD heeft geen installatie waarmee het hete veld kan worden gesproeid. Er is van alles geprobeerd om er voorafgaand en in de rust water op te krijgen, maar helaas zonder resultaat. De temperaturen komen ruim boven de 30 graden. In goed overleg hebben we dan ook besloten om de wedstrijd op ons trainingsveld bij SVDW te spelen. Dan spelen wij op een later moment een wedstrijd op het complex van VIOD", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

De wedstrijd tegen het Regioteam begint om 18.00 uur en de entree bedraagt €6.00 voor volwassenen en €4.00 voor jeugd t/m 14 jaar. Het terrein gaat om 16.30 uur open. De drankjes en de hapjes kunnen betaald worden met de munten van De Graafschap of met contact geld. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

Het regioteam van trainer/coach Jan Lorsé (met zijn VIOD-staf) bestaat uit de volgende spelers: Alexander Tempels, Gijs Hakvoort, Pim Olthuis en Evert Römer (allen Silvolde), Marten van Delden, Jos Klein Bleumink, Lex Overbeek, Thomas Jansen en Jorn Eijkelkamp (allen VIOD), Stijn Spikker, Brian Smit, Koen Berendsen en Tim Steenbreker (Concordia Wehl), Ritchy Kleinnibbelink en Luuk Groot Wassink (sc Varsseveld), Pepijn Teloh (RKZVC), Willem Stollé (vv Doetinchem), Rob Gieling (Sprinkhanen), Leander Vink (FC Bergh), Robin Hietkamp (sv Kilder), Rob Arends (PAX) en Nino Monasso (VVG'25).


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner