U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


NowOnline Man of the Match Diemers: "We gaan vol voor de laatste kans"


NowOnline Man of the Match Diemers: "We gaan vol voor de laatste kans"

Mark Diemers baalde flink van het 3-3 gelijkspel tegen Achilles'29, waardoor het bereiken van de play-offs een lastige opgave is geworden. "Maar zolang er een kans is, moeten we er vol voor blijven gaan."

Zes goals voor rust

De Graafschap scoorde in de eerste helft drie keer, via Mark Diemers en Anthony van den Hurk (twee keer). Desondanks was de ruststand 3-3, doordat de tegendoelpunten te makkelijk vielen. "We geven het weg in de eerste helft. We kwamen drie keer op voorsprong, maar kregen de goals op kinderlijke manier tegen", baalde Diemers. "Dit is eigenlijk het verhaal van de eerste seizoenshelft. We creëerden best veel kansen, daar lag het niet aan. Maar de fouten die we voor rust maakten, daar is niet tegen te voetballen."

"Voldoende kansen"

In de tweede helft zakte Achilles ver terug op eigen helft, om zo de 3-3 vast te houden. De Graafschap kreeg via Piotr Parzyszek de grootste kans op de vierde treffer, maar doelman Robbert te Loeke bleek een sta-in-de-weg. "Achilles werkte hard en maakte het ons moeilijk om te voetballen. Het verschil met vorige tegenstanders op De Vijverberg is niet zo groot, denk ik. Hun keeper speelde de beste wedstrijd van het seizoen. Toch kregen wij voldoende kansen, dan zat het nét niet mee…"

'Gaan voor de laatste kans'

Diemers weet dat de pay-offs nog niet volledig uit beeld zijn. De Graafschap moet winnen bij FC Oss en hopen op nederlagen van FC Eindhoven en RKC Waalwijk. "We hebben de laatste acht thuiswedstrijden niet verloren en zelfs zeven daarvan gewonnen. Dat zijn fantastische cijfers. Je kunt een keer tegen een gelijkspel aanlopen, dan is het heel zuur dat het op dit moment is. We hoopten stiekem op de play-offs, maar dat wordt nu een lastig verhaal. Maar zolang er een kans is, moeten we er vol voor blijven gaan", bleef Diemers strijdbaar.

NowOnline webdesign Man of the Match-klassement

Mark Diemers werd tegen Achilles'29 uitgeroepen tot NowOnline webdesign Man of the Match en kreeg daarvoor negen punten. Anthony van den Hurk en Andrew Driver eindigden als respectievelijk nummer twee en drie. Zij ontvingen zes en drie punten.

1.Mark Diemers60 punten
2.Jan Lammers33 punten
3.Filip Bednarek24 punten
Anthony van den Hurk
24 punten
5.Piotr Parzyszek21 punten
6.Elvio van Overbeek18 punten
7.Andrew Driver15 punten
8.Dean Koolhof9 punten
Onze twaalfde man9 punten
Lion Kaak9 punten
Alexander Bannink (verhuurd)9 punten
Bryan Smeets9 punten
13.Kevin van Diermen6 punten
14.Tolgahan Cicek3 punten
Nathaniel Will3 punten

15-AE6Z6808.JPG


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner