Nieuwjaarsreceptie mooi begin van 2020


Nieuwjaarsreceptie mooi begin van 2020

Op de traditionele nieuwjaarsreceptie van De Graafschap werd teruggekeken naar het jaar 2019, maar ook vooruitgeblikt op het huidige jaar. De aanwezigen proosten met elkaar op een gezond, succesvol en mooi 2020. Voorzitter Martin Mos voerde het woord in zijn nieuwsjaarspeech.

Mos begon met een dieptepunt in 2019; de degradatie uit de Eredivisie. "Maar we moeten realistisch zijn, het hoort bij de sport. Winnen en verliezen is onderdeel van het spel. Nu gaan we er weer volop tegenaan om te promoveren." Vervolgens kwamen enkele goede ontwikkelingen aan bod, waaronder het 65-jarig bestaan van de club (en het boek '65 jaar De Graafschap'), de tentoonstelling in het Doetinchemse stadsmuseum, de sfeeractie(s) van de BT'03 en een goede financiele basis om verder op door te bouwen.

Ook werd de jeugdopleiding als speerpunt voor 2020 benoemd, net als de (voetbaltechnische) organisatie van De Graafschap. "Financieel staat het sterker dan twee of vier jaar geleden, dat geldt ook voor de organisatie. Daarbij hebben we nu een betere selectie dan een aantal seizoenen terug", sloot Mos af.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht