U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Myenty Abena: "We moeten onze rug weer rechten"


Myenty Abena zag De Graafschap na een goede eerste twintig minuten door het ijs zakken tegen sc Heerenveen (0-5). De 0-1 van Sam Lammers kwam hard aan. Vervolgens kwam De Graafschap niet meer in haar spel.

"Na de 0-1 geven we alles weg"

"Het is triest. We verliezen met 0-5. Na de 0-1 geven we alles weg. Daarvoor draaiden we goed mee. Na die 0-1 zie je dat het helemaal inzakt. Middenvelders die over onze laatste linie vrijkomen en scoren: dan ziet het er niet meer uit", luidde het oordeel van de verdediger over de wedstrijd. Vlak na rust kreeg De Graafschap nog een domper te verwerken toen de ploeg van Henk de Jong verder moest met tien man. "We hebben van alles geprobeerd. De backs gingen iets hoger hoger staan. Dan komen we met tien man te staan, waardoor je weet 'hier valt helemaal niets meer te halen'", aldus Abena.

"Wij willen net zo graag winnen"

De teleurstelling op de tribunes was merkbaar. Abena heeft begrip voor de frustratie en ging na de wedstrijd met hen in gesprek. "Ik voelde me verantwoordelijk om even met ze te praten. Ik zei: 'jij hebt teleurstelling, maar wij hebben dat ook'. Wij willen net zo graag winnen. Dat is niet gelukt. We moeten onze rug weer rechten. Ik weet ook dat onze supporters de volgende wedstrijd weer keihard achter ons staan."

"Daar mogen we geen punten laten liggen"

De Graafschap verloor dit seizoen nog niet eerder met zo'n grote uitslag op De Vijverberg. Abena wil niet bij de pakken neer gaan zitten. "We moeten positief blijven. Vorige week was iedereen positief, toen wonnen we hier 2-1. Bij een tegenslag moet je ook positief blijven." Over twee weken wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Daar mogen we geen punten laten liggen."

{asset:32112:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner