Mike Snoei ziet De Graafschap overtuigen: "Mooie mix spelers"


Mike Snoei ziet De Graafschap overtuigen: "Mooie mix spelers"

De Graafschap overtuigde vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht in de ogen van trainer Mike Snoei. Hij zag dat zijn team, mede door enkele sterkhouders, geen moment echt in de problemen kwam en keurig met 0-3 won.

"Even tevreden zijn"

"Natuurlijk ben ik heel blij met het resultaat en het vertoonde spel. Ik heb spelers gezien die goed met elkaar samenwerkten. Om daar nu al euforisch over te worden, dat is mij te snel. Maar uit bij MVV met 0-3 winnen, daar mogen we best even tevreden over zijn", begint Snoei zijn verhaal. De goals waren stuk voor stuk om van te smullen en met name de 0-3 van Ralf Seuntjens was geweldig. "Je schrikt als je de cijfers van Seuntjens ziet, hoeveel goals hij al gemaakt heeft in zijn loopbaan."

Uitblinken en overtuigen

Snoei was blij met zijn aanvoerder en spits. "Tot nu toe is hij bij heel veel goals betrokken geweest. Wij zijn bijzonder tevreden over de kapstok van het elftal, zo moet je hem zien. Wij kunnen de bal bij hem kwijt, waarna de rest in beweging kan komen. Die kwaliteiten zag ik vandaag." De trainer was ook erg in zijn nopjes met zijn centrale duo Toine van Huizen en Ted van de Pavert, alsmede keeper Hidde Jurjus en controleur Gregor Breinburg. "Zij bleven overtuigend overeind."

Mooie mix

"Dat is ook het mooie; dat we die mix hebben met een aantal geweldige baltovenaars en jongens die het klappen van de zweep kennen. Dat past ook aardig bij De Graafschap." De Superboeren kwamen in Maastricht niet echt in de problemen. "Als er wat gebeurde, was het door ons eigen enthousiasme om naar voren te willen voetballen. Maar eigenlijk kwamen we geen moment in de problemen. Toch sta ik hier nu niet te springen. Vandaag kan je nog niet promoveren. Dus met beide voeten op de grond blijven, dat past ook wel bij de Achterhoek", besluit Snoei.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.