Mike Snoei tevreden met eerste punten: "Prima overwinning"


Mike Snoei tevreden met eerste punten: "Prima overwinning"

De Graafschap-trainer Mike Snoei was erg tevreden na de 2-0 zege op SC Cambuur, in de eerste wedstrijd van de competitie. De oefenmeester van de Superboeren genoot van de sfeer op De Vijverberg en was uiteraard blij met de eerste drie punten.

De Jong feliciteert De Graafschap

Cambuur-trainer Henk de Jong trapte de persconferentie af. "Achteraf zeg ik: 'gefeliciteerd De Graafschap'. De ploeg was fysiek sterker, voor ons is dit een terechte nederlaag. Ik gun ze een fantastisch seizoen", sprak De Jong, waarna Snoei vervolgde: "Je zou bijna gaan klappen als iemand zo over je club praat. Henk is van deze club en hij meent het écht", aldus Snoei.

Complimenten van Snoei

"Samen met Peter Hofstede (manager voetbalzaken, red.) en andere mensen hebben we goed gekeken naar routine, vooral in de as van het veld. Ik heb genoten van Ted van de Pavert, Toine van Huizen en Hidde Jurjus. En ook Jesse Schuurman deed het heel aardig, hij deed het geweldig tegen het middenveld van Cambuur met Mees Hoedemakers en Jamie Jacobs. Dat Jesse een basisplaats kreeg, heeft hij meer dan waar gemaakt."

"Prima overwinning behaald"

Snoei was tevreden over de zege. "We hebben een prima overwinning behaald. Verder hoeven we er niet te veel over te hebben. Er zijn dingetjes die beter moeten - gelukkig maar... Ik denk dat Cambuur ook gaat meespelen om de bovenste plekken. Het is een prachtige club, vergelijkbaar met De Graafschap. Tot slot: ik met blij met de drie punten en ook dat we die tegen Cambuur gepakt hebben."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht