Mike Snoei blikt vooruit op kraker tegen NAC: "Benieuwd waar wij staan"


Mike Snoei blikt vooruit op kraker tegen NAC: "Benieuwd waar wij staan"

De Graafschap heeft, na het 2-2 gelijkspel tegen Jong FC Utrecht, de blik gericht op de kraker van komende maandag tegen NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion trappen de Superboeren om 20:00 uur af. Met de steun van meer dan 500 supporters moeten we samen zorgen voor een prachtige awayday!

Weerbaarheid na 2-1

Voordat trainer Mike Snoei over de eerstvolgende tegenstander sprak, blikte hij eerst even terug op het duel met de beloftenploeg van FC Utrecht. "Iedereen was teleurgesteld, net zoals we dat waren na afloop van de wedstrijden tegen TOP Oss en NEC Nijmegen. Op het moment dat wij Jong FC Utrecht in de tang hadden, maakten zij de 2-1. Het positieve is dat wij de weerbaarheid toonden om nog de 2-2 te maken."

"Belangrijke wedstrijd"

Maandag staat de kraker tegen nummer twee NAC Breda op het programma. "Een belangrijke wedstrijd" , zegt Snoei. "Ik ben nieuwsgierig, we kunnen ons meten met een ploeg die ook wil promoveren naar de Eredivisie. NAC heeft dezelfde ambitie als wij en ook de kwaliteit van de spelersgroep is vergelijkbaar. Ik ben benieuwd waar wij staan."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht