Manager voetbalzaken Peter Hofstede kijkt terug en blikt vooruit (video)


Manager voetbalzaken Peter Hofstede kijkt terug en blikt vooruit (video)

Na de prachtige promotie naar de Eredivisie - inmiddels al weer enkele weken geleden - is het tijd om terug te blikken én vooruit te kijken.  Manager voetbalzaken Peter Hofstede laat in onderstaande video zijn licht schijnen op het seizoen 2017/'18, dat eind mei werd afgesloten met de promotie naar de Eredivisie. Ook kijkt hij vooruit naar het nieuwe voetbaljaar.

"Mijn mooiste moment? Dat is het moment waarop we daadwerkelijk promoveerden", zegt Hofstede. "Maar ook de twee doelpunten uit bij Telstar, de 1-1 tegen Almere City FC en de fantastische steun van onze supporters tijdens de nacompetitie waren absoluut hoogtepunten voor mij."

Uiteraard is de technisch manager van de Superboeren druk bezig met het samenstellen van een selectie voor het komende seizoen. "We willen vanaf de eerste wedstrijd met een Eredivisie-waardig team aantreden. Dat is een hele uitdaging, dat weten we", vervolgt Hofstede. "We gaan de Eredivisie in met de kern van de ploeg die gepromoveerd is, aangevuld met jongens die de Eredivisie kennen."

Bekijk hieronder het volledige interview met Peter Hofstede:


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht