U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Man of the Match Daryl van Mieghem: "Je moet 'm uit het vuur slepen"


Lang leek het erop dat het doelpunt van Daryl van Mieghem tegen FC Oss de enige van de wedstrijd zou worden. Dat werd het niet (1-1). Tot teleurstelling van de aanvaller, die - ondanks het mindere spel - vond dat De Graafschap de drie punten over de streep moest trekken. 

Drie punten binnenslepen

De Graafschap speelde niet zijn beste wedstrijd van het seizoen, zo gaf Van Mieghem toe. Toch had die 1-1 niet mogen vallen. "Als je tot de 88e minuut 1-0 voor staat moet je deze wedstrijd over de streep trekken. Ook al speel je niet geweldig. Dan moet je 'm alsnog uit het vuur slepen." 

Na iets meer dan een uur spelen zette de clubtopscorer zijn ploeg op voorsprong. De Graafschap ging op zoek naar de 2-0, maar kwam niet tot grote kansen. "Als je 1-0 voor komt, dan moet je het gewoon uitspelen. Dat deden we heel slecht." Van Mieghem weet dat De Graafschap beter kan én beter moet. "Gezien het voetbal dat we dit seizoen laten zien, dan kan dit eigenlijk niet."

Telstar-uit

Van Mieghem scoorde tegen FC Oss voor de negende keer dit seizoen en werd de Man of the Match. Volgende week wacht Telstar. Een club waarmee De Graafschap een goede band. Makkelijk zal het volgens Van Mieghem niet worden. "Dat wordt een lastige wedstrijd, denk ik. Telstar doet het ook heel goed dit seizoen. We zullen er alles aan moeten doen om de drie punten te halen", aldus de aanvaller.

Man of the Match-klassement

Daryl van Mieghem werd door onze supporters verkozen tot Man of the Match en krijgt negen punten. Nummers twee en drie, Filip Bednarek en Mark Diemers, verdienen respectievelijk zes en drie punten. Bekijk hieronder het klassement van de eerste seizoenshelft.

1.
Filip Bednarek
27 punten

Daryl van Mieghem

3.Myenty Abena24 punten
4.Sjoerd Ars9 punten
Lars Nieuwpoort
Jordy Tutuarima
7.Mark Diemers
6 punten

Youssef El Jebli
9.Anthony van den Hurk3 punten
Sven Nieuwpoort
Bart Straalman

{asset:27039:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner