U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Late tegentreffer doet Jong De Graafschap de das om


Het leek erop dat Jong De Graafschap zondag met een punt huiswaarts zou keren, maar in extremis scoorde Fouad Belarbi de winnende voor Hercules: 2-1. Marlon Versteeg zette Jong De Graafschap halverwege de eerste helft nog op voorsprong.

Vorige week won Jong De Graafschap de derby van Jong Vitesse met 3-0, onder meer een doelpunt van Versteeg. Hij was zondag opnieuw trefzeker, na een mooie combinatie met Kabir Sabotic. De ploeg van Jan Vreman ging met een voorsprong de rust in. Na de thee kwam Hercules vrij snel op gelijke hoogte. Kansen waren er voor beide ploegen. Jong De Graafschap raakte de paal en de lat. Uiteindelijk trok de thuisploeg aan het langste eind door één minuut voor tijd de 2-1 te maken. 

Met een gelijkspel had Vreman kunnen leven. "Ik denk, gezien de hele wedstrijd en de kansen die beide ploegen hebben gehad, dat een gelijkspel terecht was geweest. We kregen de goals tegen door twee grote fouten van onszelf. In vergelijking met vorige week was het baltempo wat lager. Dat had ook te maken met het zanderige veld. Maar dat is niet de reden waarom we verloren hebben", aldus Vreman. 

Basisopstelling Jong De Graafschap: Rondeel; Janssen, Van Diermen, Vreman, Hekkers; Sabotic, Huntelaar, Versteeg, El Hammouchi; Leidsman en Burgzorg.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner