U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Laatste kans om aanwezig te zijn bij oefenwedstrijd tegen Telstar


Laatste kans om aanwezig te zijn bij oefenwedstrijd tegen Telstar

De Graafschap – Telstar

Op 24 juli a.s. om 14.00 uur speelt De Graafschap een oefenwedstrijd tegen Telstar. Het zal de eerste wedstrijd sinds lange tijd zijn waarbij we weer publiek mogen verwelkomen in ons mooie stadion. Om dit mogelijk te maken en zo eindelijk onze poorten weer open te stellen voor al onze trouwe supporters, zullen wij voorlopig nog moeten werken met een coronatoegangsbewijs. Toegang tot het stadion is dan uitsluitend mogelijk via de coronacheck-app met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Dit zorgt ervoor dat wij binnen de poorten van ons terrein de 1,5 meter maatregel los kunnen laten. Alle informatie over de coronacheck en de app vind je hier of onder het kopje kaartverkoop > wedstrijdinformatie > coronatoegangsbewijs. We verzoeken iedere bezoeker vriendelijk om thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona.

Kaartverkoop

Voor deze wedstrijd geldt géén Seizoen ClubCard verplichting, wel werken we met een geregistreerde verkoop. Seizoenkaarthouders krijgen gratis toegang tot deze wedstrijd, maar dienen wel een kaart à € 0,= te bestellen. Niet-seizoenkaarthouders kunnen een kaart kopen voor € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Via deze link of bij de receptie van Stadion De Vijverberg is het vanaf donderdag 8 juli om 10.00 uur mogelijk een kaart te bestellen. De verkoop sluit op donderdag 22 juli om 16.00 uur. Alle kaarten zijn persoonsgebonden en je kunt maximaal één kaart per persoon kopen.

In verband met het op tijd ‘Testen voor Toegang’ is er op de dag zelf geen verkoop meer mogelijk. Seizoenkaarten geven pas toegang tot het stadion vanaf de 1e competitiewedstrijd en kunnen dus niet gebruikt worden bij deze wedstrijd tegen Telstar.

Praktische informatie

De poorten van ons mooie stadion zijn op 24 juli 2021 vanaf 12.00 uur geopend voor publiek. Vergeet je ID-kaart niet en houd rekening met een langere wachttijd aan de poort in verband met de coronacheck en de kaartcontrole. Toegang is in verband met de doorstroom mogelijk via alle poorten. Eten en drinken is tot de 85e minuut te verkrijgen op het Spinnekopplein en achter de Roodbergen. De de horeca bij de Groenendaal en de supporterskantine blijven deze dag gesloten. Tijdens de wedstrijd zal er drank op de tribunes worden verkocht. Betalen kan met de blauwe munten, maar er kan ook per pin betaald kan worden. Gouden munten zijn ook nog af te halen bij de muntenkassa's en uiteraard ook in te wisselen voor een drankje of wat te eten.

Bestel nu je kaart

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
24
sep.
20:00
uur
Fcutrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner