U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Kom woensdag 13 september naar JUMBO Hollak in Zelhem voor meet & greet en het plaatjesalbum


Woensdag 13 september is er vanaf ongeveer 14:30 tot 15:15 uur een symbolische kick-off van de voetbalplaatjes actie met De Graafschap bij Jumbo Hollak in Zelhem. Een groep selectiespelers van De Graafschap is dan aanwezig voor handtekeningen en foto’s. Bij de kick-off is GRATIS een mooie Jumbo poster van de selectie van de Graafschap te krijgen waarbij geldt op = op. Ook de Tv ploeg van De Graafschap komt mee.

Op 13 september start Jumbo in de Achterhoek met boeken en voetbalplaatjes van De Graafschap. De actie loopt t/m 7 november 2017. De boeken zijn vanaf 13 september gratis te verkrijgen bij Jumbo. Bij elke € 10,- (exclusief wettelijke uitsluitingen) krijgt de klant een zakje plaatjes. Bij een reeks producten zijn extra voetbalplaatjes te verdienen, waardoor het sparen nog sneller gaat. Leden van de Superboertjes krijgen allemaal een exemplaar van het album via De Graafschap, maar zijn natuurlijk van harte welkom in Zelhem bij de kick-off.

Het boek telt 30 pagina’s en ongeveer 200 plaatjes. Er zijn plaatjes van de selecties van De Graafschap, jeugdspelers maar ook historische sfeerbeelden die kenmerkend zijn voor De Graafschap.

Op woensdag 15 november is er een ruilmiddag op De Vijverberg waar iedereen plaatjes met elkaar kan ruilen. Daarbij zijn de selectie, staf en mascotte Guus aanwezig.

De voetbalplaatjesactie is geldig bij de Jumbo’s in Aalten, Dinxperlo, Doetinchem, ’s-Heerenberg, Tolkamer, Ulft, Winterswijk en Zelhem.

{asset:25374:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner