Kom woensdag 13 september naar JUMBO Hollak in Zelhem voor meet & greet en het plaatjesalbum


Kom woensdag 13 september naar JUMBO Hollak in Zelhem voor meet & greet en het plaatjesalbum

Woensdag 13 september is er vanaf ongeveer 14:30 tot 15:15 uur een symbolische kick-off van de voetbalplaatjes actie met De Graafschap bij Jumbo Hollak in Zelhem. Een groep selectiespelers van De Graafschap is dan aanwezig voor handtekeningen en foto’s. Bij de kick-off is GRATIS een mooie Jumbo poster van de selectie van de Graafschap te krijgen waarbij geldt op = op. Ook de Tv ploeg van De Graafschap komt mee.

Op 13 september start Jumbo in de Achterhoek met boeken en voetbalplaatjes van De Graafschap. De actie loopt t/m 7 november 2017. De boeken zijn vanaf 13 september gratis te verkrijgen bij Jumbo. Bij elke € 10,- (exclusief wettelijke uitsluitingen) krijgt de klant een zakje plaatjes. Bij een reeks producten zijn extra voetbalplaatjes te verdienen, waardoor het sparen nog sneller gaat. Leden van de Superboertjes krijgen allemaal een exemplaar van het album via De Graafschap, maar zijn natuurlijk van harte welkom in Zelhem bij de kick-off.

Het boek telt 30 pagina’s en ongeveer 200 plaatjes. Er zijn plaatjes van de selecties van De Graafschap, jeugdspelers maar ook historische sfeerbeelden die kenmerkend zijn voor De Graafschap.

Op woensdag 15 november is er een ruilmiddag op De Vijverberg waar iedereen plaatjes met elkaar kan ruilen. Daarbij zijn de selectie, staf en mascotte Guus aanwezig.

De voetbalplaatjesactie is geldig bij de Jumbo’s in Aalten, Dinxperlo, Doetinchem, ’s-Heerenberg, Tolkamer, Ulft, Winterswijk en Zelhem.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht