Jordy Tutuarima: "Die kansen moeten er gewoon in"


Jordy Tutuarima: "Die kansen moeten er gewoon in"

Jordy Tutuarima baalde na afloop van de gemiste kansen van zijn ploeg. De Graafschap zette MVV na een 0-2 achterstand met de rug tegen de muur, maar kwam slechts terug tot 1-2. "We waren gewoon heel ongelukkig."

"We moeten scoren"

"Als je ziet hoeveel kansen we hebben gecreëerd in vergelijking met vorige week, dan hadden we hier moeten winnen vanavond. We waren gewoon heel ongelukkig" , aldus Tutuarima. Hij zag dat het bij De Graafschap allemaal 'net niet' was. "Die kansen gaan er niet in of we staan buitenspel. Het was allemaal net niet. Ik denk dat je kon zien dat we niet in paniek raakten. Dat is een goed teken." De Graafschap kreeg in de tweede helft legio mogelijkheden, maar wist deze niet af te maken. "Het moet gewoon beter voorin. We moeten scoren." 

"Iedereen weet wat die moet doen"

Tutuarima was zelf ook bij veel aanvallen betrokken. De rechterflankspeler voelt zich lekker in zijn rol. "Het ging goed. Alleen daar koop je niks voor. Op een gegeven moment moet je wat doen en ruimte voor jezelf creëeren om wat te kunnen forceren. Ik ben een type speler die dat kan. Je zag dat ik gevaarlijk kan worden met mijn diepgang." Trainer Henk de Jong vertelde de spelers na afloop dat ze karakter hebben getoond, maar wel de kansen moeten afmaken. "De trainer zei dat we karakter hebben als ploeg en elkaar niet in de steek lieten, maar dat die kansen er gewoon in moeten. Dat weten we zelf ook. We zijn een volwassen ploeg. Iedereen weet wat die moet doen. Ik denk dat het in de loop van het seizoen wel goed komt." 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht