U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong Oranje speelt EK-kwalificatiewedstrijden niet meer op De Vijverberg


Jong Oranje speelt de aankomende drie thuiswedstrijden in de EK-kwalificatiereeks niet op De Vijverberg. Dit is besloten na overleg met de KNVB. De wedstrijden zijn verplaatst naar het Yanmar Stadion in Almere en De Koel in Venlo. De locatie en aftraptijd van het duel met Jong Wit-Rusland wordt op een later moment bekendgemaakt.

Vanwege de krapte in het speelschema heeft het onze voorkeur om tijdens de interlandperiodes van september, oktober en november competitiewedstrijden op De Vijverberg te kunnen spelen. In het kader van maximale flexibiliteit is het onze wens dat De Vijverberg beschikbaar is voor het inplannen of verplaatsen van wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

"We hebben Jong Oranje de afgelopen jaren prettig ontvangen op De Vijverberg", zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. "Het gevolg van de interlands van Jong Oranje was echter dat wij afgelopen seizoen een aantal topwedstrijden - waaronder uit tegen NEC Nijmegen en NAC Breda - op maandag(avond) speelden. In het seizoen 2020-2021 spelen wij in de interlandweken een competitiewedstrijd op de reguliere speeldata."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner