Jong Oranje komt op 10 september naar De Vijverberg, selectie is bekend


Jong Oranje komt op 10 september naar De Vijverberg, selectie is bekend

In juni 2017 werd al afgesproken dat De Vijverberg voor tenminste twee jaar de vaste thuisbasis van Jong Oranje zou worden. Als de samenwerking goed beviel, zou de overeenkomst doorlopen tot en met de kwalificatiecampagne voor het EK 2021. Zowel de KNVB als De Graafschap kijken positief terug op de afgelopen twee jaar en dus keert Jong Oranje terug op de Vijverberg.

'Samen kwalificatie afdwingen'

"Wij zijn erg tevreden met De Vijverberg als thuisbasis", aldus Jong Oranje-coach Erwin van de Looi. ‘’Voor ons als team is het prettig dat wij weten wat wij qua faciliteiten kunnen verwachten bij een thuiswedstrijd. Wij merken dat Jong Oranje in deze regio behoorlijk begint te leven. Ook tijdens onze laatste wedstrijden in de EK-kwalificatie zaten de tribunes weer nagenoeg vol. De sfeer op De Vijverberg is goed en dit inspireert ons extra om samen met de Oranjefans kwalificatie voor het EK 2021 af te dwingen.’’

Kaartverkoop aan de receptie van De Vijverberg of via onsoranje.nl, kaartjes kosten slechts 5 euro.

Selectie Jong Oranje tegen Cyprus

Inmiddels heeft de KNVB de selectie voor de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Cyprus bekendgemaakt. Onderstaande namen zullen op dinsdag 10 september te bewonderen zijn op De Vijverberg. Myron Boadu debuteert in de definitieve selectie van Jong Oranje. De spits van AZ zit bij de 23-koppige selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Cyprus. De wedstrijd tegen Jong Cyprus is, voor de ploeg van coach Erwin van de Looi, de eerste in de kwalificatiereeks voor het EK 2021 in Hongarije en Slovenië.

De definitieve selectie bestaat uit de volgende spelers:

Dani de Wit (Ajax), Perr Schuurs (Ajax), Noa Lang (Ajax), Kjell Scherpen (Ajax), Calvin Stengs (AZ), Teun Koopmeiners (AZ), Owen Wijndal (AZ), Ludovit Reis (FC Barcelona), Daishawn Redan (Hertha BSC), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Jan Hoekstra (FC Groningen), Kaj Sierhuis (FC Groningen), Justin Hoogma (FC Utrecht), Maarten Paes (FC Utrecht), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Rick van Drongelen (Hamburger SV), Tahith Chong (Manchester United), Cody Gakpo (PSV), Sherel Floranus (sc Heerenveen), Abdou Harroui (Sparta Rotterdam), Danilho Doekhi (Vitesse) en Jay-Roy Grot (Vitesse).

Speeldata seizoen 2019/'20 op De Vijverberg:

  • Dinsdag 10 september 2019, Jong Oranje – Cyprus;
  • Vrijdag 11 oktober 2019, Jong Oranje – Portugal;
  • Dinsdag 19 november 2019, Jong Oranje – Engeland (vriendschappelijk);
  • Vrijdag 27 maart 2020, Jong Oranje – Wit-Rusland.

Pag-11-Jong-Oranje.JPG


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.