Jong De Graafschap verliest ruim van beloften Roda JC Kerkrade


Jong De Graafschap verliest ruim van beloften Roda JC Kerkrade

Jong De Graafschap heeft dinsdagavond met ruime cijfers verloren van de beloftenploeg van Roda JC Kerkrade. Bij rust was de stand 3-0, in de tweede helft scoorde de thuisploeg nog tweemaal: 5-0.

Achterstand bij rust

Trainer Jan Vreman van Jong De Graafschap vond dat zijn ploeg vooral verdedigend een aantal steken liet vallen. "De kansen die Roda JC kreeg - met name in de omschakeling - maakten zij geweldig goed af", sprak Vreman. "Maar van onze kant hebben we niet goed verdedigd. Daarin zijn we tekortgeschoten vanavond. Vijf minuten na de rust viel de 4-0. De manier waarop de we de goals tegen kregen, was niet goed."

"Verdedigend niet goed"

Twee weken geleden wonnen de beloften met 1-0 van Jong VVV-Venlo/Helmond Sport, tegen Roda JC zag de basisopstelling er anders uit. Vreman: "Dat speelde een rol vanavond, maar bovenal is het niet goed wat we lieten zien in verdedigend opzicht. In momenten was dat ondermaats. Wel kregen we drie goede kansen om te scoren. Die benutten we niet; Roda JC deed dat wel."

Opstelling Jong De Graafschap: Bertrams; Janssen, Esselink (46. Wenting), Van Nispen, Hekkers; Kruidbos, Hebbink, Abdulahi; Abkadri, Lieshout (70. Bakker) en Vergara Berrio (70. Rompelaar).


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht