U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap verliest nipt van beloften Heracles Almelo


Jong De Graafschap heeft maandagavond geen punt(en) behaald in het thuisduel met de beloften van Heracles Almelo. De ploeg van trainer Jan Vreman – die maandag zijn 53e verjaardag vierde – verloor nipt: 0-1. Tim van de Berg werd matchwinnaar bij Heracles, dat met veel spelers van het eerste elftal aantrad.

Doelpunt Heracles

De eerste goede kans was voor de Superboeren, waar Agil Etemadi, Javier Vet, Kyvon Leidsman, Koen Huntelaar en Mohamed Hamdaoui van het eerste elftal meespeelden. Een goed schot van Matthijs van Nispen werd gekeerd door Heracles-doelman Michael Brouwer. Halverwege de eerste helft werd een voorzet vanaf links bijna ingetikt door Joey Konings, die nét tekort kwam. Vijf minuten voor rust was het wél raak: Tim van de Berg knikte uit een hoekschop raak en tekende voor de 0-1.

Redelijk spel in 'leerzame' wedstrijd

In de tweede hield keeper Agil Etemadi Konings tot twee keer toe van het scoren af. De doelman van Jong De Graafschap voorkwam ook dat Dabney Dos Santos doel trof, waarna Konings uit kansrijke positie naast kopte. In het restant van de wedstrijd waren de beloften dicht bij de gelijkmaker, maar Joey Lieshout (kopbal gekeerd) en Rick Bosma (schot over) scoorden niet.

Trainer Jan Vreman hield gemengde gevoelens over aan het duel. "Ik ben tevreden over de manier van spelen, maar we moeten wel meer kansen creëren. Het spel zag er redelijk uit. Daar hoort echter ook een resultaat bij", aldus Vreman. "Voor de jongens is dit een leerzame wedstrijd, tegen een ploeg met veel spelers van het eerste elftal. Het niveau van beide teams lag hoger dan tegen Jong FC Twente (2-1 nederlaag)."

Opstelling Jong De Graafschap: Etemadi; Janssen, Vet, Van Doorn, Hekkers; Bosma, Vergara Berrio, Huntelaar, Van Nispen; Leidsman (30. Lieshout) en Hamdaoui.

{asset:31746:url}

{asset:31747:url}

{asset:31748:url}

{asset:31749:url}

{asset:31750:url}



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner