U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap sluit voorbereiding af met derde plek op Fletcher-toernooi


Jong De Graafschap heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een derde plaats op het goed aangeschreven Fletcher-toernooi in Rijssen. De ploeg van Jan Vreman speelde dinsdag en zaterdag diverse wedstrijden en werd derde door Excelsior'31 in de 'kleine finale' met 1-0 te verslaan.

Dinsdag 15 augustus speelden de beloften twee poulewedstrijden van 45 minuten. De start was uitstekend, met een 2-1 zege op Excelsior'31 dankzij doelpunten van Marlon Versteeg en Youssef El Jebli. De tweede poulewedstrijd tegen HZVV eindigde in 1-1 (goal Kyvon Leidsman), waarna de shoot-outs beter werden genomen.

Opstelling Jong De Graafschap tegen Excelsior'31: Rondeel; Straalman, Van Diermen, Vreman, Keurntjes; Dusink, Huntelaar, El Jebli, Bosma; Burgzorg en Versteeg.

1-0 winst in 'kleine finale'

Zaterdag 19 augustus vertrok Jong De Graafschap opnieuw naar Rijssen voor de tweede wedstrijddag. Om 13:00 uur werd afgetrapt tegen Rohda Raalte. Na een halfuur spelen werd er niet gescoord en eindigden de beloften als eerste in de poule. In de kwartfinale bleek Jong Vitesse na shoot-outs te sterk, nadat het duel in 1-1 (doelpunt Versteeg) was geëindigd. De Superboeren wonnen de 'kleine finale' met 1-0 van Excelsior'31 en pakten daardoor de derde plek op het Fletcher-toernooi.

Opstelling Jong De Graafschap tegen Rohda Raalte en Jong Vitesse: Van den Dam; El Malki, Vreman, Jansen, Hekkers; Dusink, Huntelaar, Burgzorg, Bosma; Leidsman en Versteeg.

"Hard trainen en veel spelen"

De competitie in de Derde Divisie start voor Jong De Graafschap met een thuiswedstrijd tegen EVV. Op zondag 27 augustus wordt om 14:30 uur afgetrapt op de velden van DZC'68 in Doetinchem. Trainer Jan Vreman heeft de afgelopen weken een goed beeld gekregen van zijn spelersgroep. "Er zit veel voetbal in, maar dat is niet altijd genoeg. Op fysiek vlak wordt er in de Derde Divisie veel gevraagd. Daar moeten we dit seizoen stappen in zetten, vooral door hard te trainen en veel te spelen. Dán word je sterker."

{asset:24705:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner