U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap pakt volle buit op bezoek bij Excelsior


Jong De Graafschap heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Jong Excelsior met 0-2 gewonnen. Het team van Jan Vreman kwam vlak voor rust op voorsprong door een fraai doelpunt van Matthijs van Nispen. Bert Esselink besliste de wedstrijd in de slotminuten van het duel.

Jong De Graafschap had het betere van het spel in Rotterdam, maar was slordig in de eindfase. Matthijs van Nispen zette zijn team in de 38e minuut op voorsprong via een schitterende lob. Daarna kreeg Jong De Graafschap nog een goede kans om met 0-2 de rust in te gaan, maar verdediger Payne van Excelsior kon erger voorkomen voor de thuisploeg.

De talentvolle Achterhoekers kregen in de tweede helft kansen om de score uit te bouwen. Uiteindelijk zette Bert Esselink de 0-2 op het bord. Trainer Jan Vreman was blij met het getoonde spel, maar vond dat zijn ploeg vaker had moeten scoren. "Die laatste bal komt veel te laat. Het is jammer dat de uitslag niet hoger uitvalt. Ik ben tevreden over het spel, maar we verzuimen om vaker te scoren. We hebben de kansen daarvoor gehad."

Basisopstelling Jong De Graafschap: Van den Dam; Janssen, Esselink, Van Doorn, Hekkers; Van Nispen, Abdulahi, Vergara Berrio; Bosma, Lieshout en Abkadri.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner