Jong De Graafschap ontvangt Be Quick op vernieuwd complex van DZC

Het beloftenelftal van De Graafschap is zondag gastheer van Be Quick 1887. De ploeg van trainer Jan Vreman trapt - op het vernieuwde complex van DZC'68 - af om 14:30 uur.

Derde Divisie | speelronde 5
Zondag 24 september | 14:30 uur
Jong De Graafschap - Be Quick 1887

Jong De Graafschap speelde afgelopen zondag een goede eerste helft tegen koploper UNA, maar kreeg het lastiger na de rode kaart voor doelman Jordy Rondeel. Na rust liep UNA uit naar 3-0 en keerden de beloften zonder punten terug naar Doetinchem. De tegenstander van zondag - Be Quick 1887 - pakte in de voorgaande vier wedstrijden drie punten, dankzij een 1-0 overwinning op OFC. De overige drie duels werden verloren.

Seizoenkaarthouders hebben zondag gratis toegang op het vernieuwde complex van DZC'68!