U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap onderuit tegen beloften PEC Zwolle


Jong De Graafschap heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong PEC Zwolle met 4-2 verloren. De ruststand was 2-1 in het Mac Park Stadion. Stef Nijland was tweemaal trefzeker tegen zijn oude club.

Bij Jong De Graafschap stond onder andere Ted van de Pavert in de basis. Van de Pavert is op de weg terug en speelde 75 minuten mee. Het team van Jan Vreman keek na een kwartier spelen al tegen een 2-0 achterstand aan. Stef Nijland deed vlak voor het rustsignaal wat terug via een penalty. Diezelfde Nijland was in het tweede bedrijf verantwoordelijk voor de gelijkmaker in de 56e minuut. Een kleine tien minuten later kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. In de absolute slotfase gooide Hiwat de wedstrijd in het slot: 4-2.

Trainer Vreman vond dat zijn team in verdedigend opzicht steken liet vallen. "We hebben verdedigend fouten gemaakt. Daardoor kregen we makkelijk doelpunten tegen. We hebben kansen gecreëerd en die moet je afmaken. Ik vond dat wij iets makkelijker speelden. Maar dat leverde te weinig op. Dat moet beter", aldus Vreman.

Opstelling Jong De Graafschap:
Rondeel; Huntelaar, Abena, Van de Pavert (75. Van Doorn), Hekkers; Van Nispen, Nijland, Abdulahi; Narsingh (82. Vergara Berrio), Thomassen en Burgzorg (77. Leidsman).




Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner