Jong De Graafschap houdt punt over aan duel met Jong FC Emmen

Het duel tussen Jong De Graafschap en Jong FC Emmen is maandagavond geëindigd in een gelijkspel: 2-2. Alle doelpunten viel na rust. Namens Jong De Graafschap was Mo Hamdaoui twee keer trefzeker.

Jong De Graafschap was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar kwam niet tot grote kansen. In de tweede helft liet Mo Hamdaoui zijn klasse zien. De buitenspeler zette zijn ploeg met een mooi schot op voorsprong, nadat hij eerst zijn tegenstander uitkapte. Vervolgens verdubbelde hij na een uur spelen de score met een mooi genomen vrije trap. De keeper van FC Emmen had geen antwoord op de zwabberbal van Hamdaoui. De beloften van Emmen maakten tien minuten daarna de aansluitingstreffer en kwamen even later op gelijke hoogte doordat de Achterhoekers de bal niet goed wegwerkten. Daardoor eindigde het duel in een gelijkspel.

Trainer Jan Vreman was tevreden over het vertoonde spel, maar baalde van de tegendoelpunten. "Zo'n voorsprong mogen we niet meer weggeven. Soms moet je de bal ook gewoon wegschieten. Het kan altijd beter. Maar ik ben wel tevreden over hoe de jongens bezig zijn", aldus Vreman.

Basisopstelling Jong De Graafschap: Van den Dam; Janssen, Van Amerongen, Van Doorn, Hekkers; Bosma, Abdulahi, Vergara Berrio; Burgzorg, Leidsman en Hamdaoui