U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap delft onderspit in oefenduel met IJsselmeervogels


Jong De Graafschap heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels verloren. De ploeg van trainer Jan Vreman trok aan het kortste eind: 5-0. 

Vreman stelde vooral spelers op die de voorgaande wedstrijden minder minuten maakten. Mathijs van Nispen en Tristan Berghuis - die de afgelopen maanden met blessures kampten - speelden respectievelijk een uur en 45 minuten mee. Jong De Graafschap keek na een kwartier spelen tegen een 2-0 achterstand aan en ging met 3-0 rusten. In de tweede helft kregen Koen Huntelaar, Delano Burgzorg en Andreas Dusink kansen, maar maakte IJsselmeervogels nog twee doelpunten: eindstand 5-0.

"Je zag dat er verschil is tussen een ploeg uit de Tweede Divisie en de Derde Divisie", sprak trainer Jan Vreman na afloop. "Bij ons deden veel spelers mee die minder wedstrijdritme hadden. De spelers van IJsselmeervogels waren agressiever, daar moeten wij ook naar toe. We zijn niet weggespeeld, maar vooral in de omschakeling was IJsselmeervogels feller. Deze wedstrijd nemen we – net als de competitiewedstrijden en de trainingen – de komende dagen mee in de voorbereiding op de eerstvolgende wedstrijd."

Opstelling Jong De Graafschap: Van den Dam; Bosma, El Malki, Vreman (46. Janssen), Van Doorn; Van Nispen (60. Hebbink), El Hammouchi, Berghuis (46. Huntelaar); Burgzorg, Versteeg (72. Dusink) en Leidsman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner