U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Info rondom bezoek De Graafschap - FC Eindhoven


Info rondom bezoek De Graafschap - FC Eindhoven

Lees hier de laatste info rondom het bezoek van de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven.

STAAN IN DE BUFFERZONE VOOR VAK 18/19

Er bereiken ons de laatste tijd veel klachten over supporters die staan in de bufferzone voor de vakken 17/18/19. Doordat daar telkens mensen staan, kunnen anderen niets zien en ontstaat er ook onrust voor de Spinnekoptribune. Bovendien is het vanwege de (brand)veiligheid niet wenselijk dat mensen zich langer dan strikt noodzakelijk ophouden in de bufferzone.

Meerdere malen al is vanuit de club het verzoek gedaan aan de betreffende supporters om gewoon op hun stoel te gaan zitten of, indien in het bezit van een kaart van vak 15/16, op het daarvoor bestemde vak te gaan staan. Met name bij drukke thuiswedstrijden gaat dit toch telkens weer mis en staat een aantal supporters in de bufferzone. Daarom nu een laatste oproep, namens de club en de mede-supporters, aan de mensen die dit aangaat: willen jullie s.v.p. NIET meer in de bufferzone gaan staan?

Het bestuur van De Graafschap voelt zich vanaf nu genoodzaakt om maatregelen te nemen tegen mensen die zich ondanks deze oproep niet aan de regels houden. Denk hierbij aan stadionverboden, in lijn met de geldende KNVB-regels. Maar laten we met z’n allen gewoon zorgen dat dit niet nodig is. Samen D’ran voor een mooie wedstrijd, waarbij de veiligheid niet in het geding komt en iedereen die dat wil, kan zitten!

SUPPORTERSKANTINE DEELS GEOPEND / ROOKVERBOD

Ook deze wedstrijd is de nieuwe supporterskantine gedeeltelijk geopend. Het deel dat nog niet gebruikt kan worden, wordt net als vorige week met hekken en bars afgeschermd. De activiteiten (band, DJ, Man of the Match), evenals de drankverkoop, vinden ook binnen plaats.

Vorige week hebben we helaas geconstateerd dat sommige supporters roken in de kantine. Dit is niet toegestaan. In de kantine gelden dezelfde regels als in reguliere horecagelegenheden en wij verzoeken dan ook iedereen die wil roken, om dit buiten te doen.

GEWOON DEURDONDEREN

Naar aanleiding van de vele positieve reacties die we hebben ontvangen over de gebruikte opkomsttune voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC, hebben wij besloten een poll uit te schrijven via de diverse Social Media kanalen.

Deze poll, waarin supporters een keuze konden maken tussen Normaal met Deurdonderen en Played-a-Live van Safri Duo, leverde de volgende percentages op in het voordeel van Deurdonderen: Twitter 71%, Facebook 70% en Instagram 77%. Deze scores hebben ons doen besluiten vanaf nu Normaal te draaien bij aanvang van de wedstrijd.

P-KAARTHOUDERS OMGELEID BIJ KRUISING OOSTELIJKE RANDWEG/TERBORGSEWEG

Net als vorige week kunnen parkeerkaarthouders van De Graafschap, die via de Oostelijke Randweg of vanuit de stad (Terborgseweg) richting stadion De Vijverberg willen reizen, op de kruising bij Agelink Uitvaartcentrum niet meer afslaan/oversteken naar de Terborgseweg om aansluitend de Lijsterbeslaan in te slaan.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen op deze kruising is, in gezamenlijk overleg tussen de gemeente, politie en De Graafschap, besloten het verkeer via verkeersborden om te leiden richting de Dennenweg. Via deze route zijn de desbetreffende parkeerplaatsen te bereiken.

Wij wensen je een hele fijne wedstrijd toe!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner