U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Kom jij met jouw team naar het Vijverberg-voetbaltoernooi?


Kom jij met jouw team naar het Vijverberg-voetbaltoernooi?

Op zondag 9 juni houdt de SV Superboeren het Vijverberg-voetbaltoernooi voor supporters van De Graafschap. Wil jij met je team graag op de grasmat van de Vijverberg voetballen? Schrijf je dan snel in!

Het veld op De Vijverberg wordt verdeeld in twee halve velden waarop in poules een competitie opgezet wordt. Het is natuurlijk een eer om dit toernooi te winnen, maar meedoen en er een mooie dag van maken staan voorop. Na afloop kun je deelnemen aan een heerlijke barbecue.

Deelnemen? Dat kan als je supporter van De Graafschap bent (en dus een seizoenkaart hebt van het huidige seizoen) én 16 jaar of ouder bent. We spelen met teams van zeven spelers en een keeper op een half veld. Je team bestaat uit maximaal elf spelers. De tijden van 09:30 tot 15:30 zijn nog onder voorbehoud. Aansluitend is de prijsuitreiking en de barbecue op het Spinnekopplein.

Inschrijven?

De teams die vorige keer hebben meegedaan, hebben zich al kunnen inschrijven. Er is nog plaats voor acht teams. Schrijf je team in door een mail te sturen naar info@superboeren.nl. Op basis van de volgorde van binnenkomst van je aanmelding wordt jouw team geplaatst. Als je team geplaatst is, ontvang je bericht. Je dient dan €50,- inschrijfgeld over te maken en de namen en seizoenkaartnummers van je spelers door te geven. Voor het inschrijfgeld krijg je op de toernooidag consumptiemunten die je kan gebruiken in de kantine.

Deelname aan de barbecue kost €11,- p.p., daarvoor krijg je een hamburger, saté, speklap, worst, rauwkost en salade. De deelname voor de barbecue dien je bij de inschrijving gelijk te vermelden.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner